Ultieme reis door Nieuw-Zeeland

Christchurch naar Auckland

Travelhome Campervakanties Bay of Islands
  • Ferry van het Zuidereiland naar het Noordereiland

Vanuit Amsterdam vertrek je met Singapore Airlines of China Southern Airlines richting Christchurch. Daar aangekomen overnacht je in een hotel alvorens je de camper ophaalt en start aan een prachtige camperreis. Je hebt voldoende tijd om alle mooie plekken van het prachtige Nieuw-Zeeland te ontdekken dus neem er ook rustig de tijd voor.

Het diverse Zuidereiland kent vele mooie plekken: wandel bij Mount Cook, zie de indrukwekkende Milford Sound uit het water oprijzen, wandel over de Fox Glacier en kajak langs de goudgele stranden van het Abel Tasman National Park. Ook kun je op het Zuidereiland walvissen spotten, zwemmen met dolfijnen, zeeleeuwen langs het strand zien en kajakken met zeehonden.

Hierna maak je de oversteek naar het Noordereiland waar je via het bruisende Wellington verder naar het noorden reist. Ontdek het landschap van Lord of the Rings bij het Tongariro National Park en bekijk de gekleurde poelen in het vulkanische Rotorua. In Waitomo kun je onder de grond de gloeiwormen bewonderen en bij de Bay of Islands vaar je langs de vele eilandjes voor de kust. 

Je eindigt jouw reis in Auckland vanwaar je weer terug naar Amsterdam vliegt. Je kunt deze reis tevens in omgekeerde richting maken. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan kijken wij  graag de mogelijkheden voor je na.

Wilt u meer inspiratie opdoen voor deze camperreis Nieuw-Zeeland? Lees dan dit reisverslag van de Familie Beijer.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen