Campers - Ultieme reis door Zuidwest Amerika

€ 2.229 p.p. i
Exclusief: Transfers en eventuele verhogingen in luchthavenbelasting en internationale toeslagen

C Small van El Monte RV

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, DVD, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Radio, Douche, TV, Toilet
Lengte
640 - 700 cm
Passagiers
Maximaal 4

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
Er is echter slechts 1 'tether anchor' beschikbaar, de overige plekken zijn uitgerust met heupgordels.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper241 cm137 cm
Dinette188 cm116 cm
Bed achterin203 cm137 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen