Van outback naar oceaan

Krokodillen, kangoeroes en koala's

  • Stopovermogelijkheden in Singapore
  • Reis dwars door Australië

Na een lange vlucht geniet je van de welverdiende rust tijdens een nachtje in een hotel in Darwin. De volgende dag haal je de camper op bij camperverhuurder Britz. Je camperreis gaat dan echt van start! Tijdens de reis heb je alle vrijheid om de reis in te richten zoals jij dat wil.

Wanneer je deze reis maakt, zie je de diversiteit van Australië. Je begint hoogstwaarschijnlijk met een bezoek aan het prachtige Kakadu National Park waar je rotstekeningen van de Aborginals kunt bekijken. Daarna reis je door verder naar Litchfield National Park waar je metershoge termietenheuvels tegenkomt en overal kunt zwemmen onder de watervallen. Bij Katherine Gorge kan je genieten van een kajaktocht of krokodillen zien tijdens een jumping crocodil cruise.  

Bij Phillip Island bewonder je koala's en zie je hoe de kleine Fairy pinguïns aan land komen en terug naar hun holletje waggelen. Vervolgens geniet je van de beroemde Great Ocean Road met zijn prachtige vergezichten en mooie nationale parken op de route. De zon zakt in de zee en de 12 Apostles kleuren langzaam roze en paars, op de camping sluit je de avond af met een heerlijke barbecue bij de camper.  

In the Grampians en Kings Canyon maak je prachtige wandelingen en wellicht heb je geluk en begroeten de kangoeroes je op het grasveld of hoor je een kookaburra 'lachen'. En breng een bezoek aan de mooie Fleurieu Peninsula, rijd door de Adelaide Hills en maak een mooie wandeling door de Flinders Ranges. Aangekomen in Melbourne is het helaas alweer tijd om de camper in te leveren, je verblijft nog twee nachten in een hotel om rustig de stad te kunnen verkennen voordat je terugvliegt naar Amsterdam.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen