Campers - Van outback naar oceaan

  • Stopovermogelijkheden in Singapore
  • Reis dwars door Australië
€ 2.829 p.p. i
*Exclusief: transfer hotel - verhuurder, verhuurder - hotel en hotel - luchthaven, kosten enkele reis AU$250 en evt. luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.
Evt. toeslag voor het ophalen of/en inleveren op een feestdag $100.-

Discovery 4 Berth van Britz

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Dieselmotor, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), DVD, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, TV, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 4

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

2 Kinderstoeltjes of stoelverhogers kunnen geplaatst worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper200 cm140 cm
Bed achterin200 cm145 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen