Campers - Verrassend Vancouver en Vancouver Island

€ 1.499 p.p. i
Exclusief: Milieutoeslag CAD$9.- per dag, transfers en eventuele verhogingen van luchthaven of internationale toeslagen

C19 van Cruise Canada

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Hoogslaper, Vrije doorloop
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet
Lengte
620 cm
Passagiers
Maximaal 3

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op de dinette geplaatst worden met het gezicht naar voren. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes in dit campertype

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper213 cm152 cm
Dinette183 cm94 cm

360° tour

Video's

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen