Viva Las Vegas in de meivakantie

Tijdens de meivakantie naar Amerika

Travelhome Campervakanties Las Vegas Sign
€ 1.279 p.p. i
Exclusief: Resortfee ca. US$30-60,-, alle transfers, evt. verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.  
 
Viva Las Vegas! Las Vegas: een pretpark voor volwassenen. De stad die vooral bekend is om zijn bijzondere hotels en casino’s. Voor de één een hoogtepunt van de reis, voor de ander een tussenstop, om daarna snel door te rijden. Je houdt ervan, of je vindt het helemaal niks. Toch is Las Vegas een niet te missen stad, alleen al doordat het zo’n unieke plek is. Je zult een bezoek niet snel vergeten.

 


Met deze reis start en zal je eindigen in deze bijzondere stad. Bij aankomst in Las Vegas zal je de eerste nacht verblijven in een hotel op de strip alvorens je de camper gaat ophalen. Nadat je de volgende dag de camper hebt opgehaald bij de verhuurder El Monte gaat de camperreis beginnen.

Reis vanuit Las Vegas richting Valley of Fire State Park, Zion National Park en de beroemde parken Bryce Canyon National Park en de Grand Canyon National Park. Tijdens deze camperreis bezoek je de meest bekende nationale parken van Zuidwest-Amerika.


Nadat je de camper weer hebt ingeleverd bij de verhuurder slaap nog 1 nacht in de stad Las Vegas voordat de volgende ochtend de terugvlucht naar Nederland is.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen