Wegbrengcamperreis Canada

Super Deal van Whitehorse naar Vancouver!

€ 1.469 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen van Internationale en luchthavenbelasting, eventuele resortfee, benzine, campings en excursiekosten.

24-daagse wegbrengcamperreis Whitehorse - Vancouver

 

Veel mensen associëren het zien van het noorderlicht met Scandinavië en IJsland, maar verreweg de beste locatie om dit dit natuurverschijnsel te spotten is Canada. De voordelige ligging op het noordelijk halfrond én de beperkte lichtvervuiling, zorgen ervoor dat je in Whitehorse relatief veel kans maakt om het 'Aurora Borealis' te aanschouwen. Gunstig voor jou, want jouw wegbrengcamperreis start in de hoofdstad van de Canadese provincie Yukon!

 

Houd je ogen tussen 21.00 uur en 01.00 uur op de lucht gericht en misschien zie je de groen-gele sluier aan de hemel verschijnen. Niet alleen in Whitehorse maak je kans om het noorderlicht te zien, ook tijdens de rest van je route kun je geluk hebben. Maar ook zonder noorderlicht is Yukon prachtig: deze streek staat bekend als een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers. Die kunnen hun hart ophalen bij de uitgestrekte hoogvlakten, machtige berglandschappen, ijsvelden en gletsjers, felblauwe meren, historische goudzoekersdorpjes en bijzondere wilde dieren. In Yukon vind je geen winkelcentra, restaurantketens en massatoerisme, maar kleinschalige gemeenschappen waar je bij lokale ondernemingen inkopen doet en geniet van de Canadese keuken. Denk aan wild- en visgerechten, maar ook aan pancakes met veel maple syrup. 

 

Met de 24-daagse wegbrengcamperreis Whitehorse - Vancouver ontdek je Canada vanuit jouw eigen luxe huis op wielen. Je bepaalt zelf je tempo en welke route je gaat rijden, waardoor je geniet van het ultieme vrijheidsgevoel.  Doorkruis de wildernis van Yukon in het noordwesten van Canada en rijd naar het prachtige Vancouver Island of naar de ruige rockies van West-Canada. Uiteindelijk lever je je camper in in de tweede grootste stad van het land: Vancouver. De truck-camper van Fraserway beschikt over alle faciliteiten en benodigdheden om zorgeloos te kunnen genieten van jouw avontuur. 

 

Deze wegbrengspecial van Fraserway start in Whitehorse o.b.v. Run of Fleet Truck Camper. Dit betekent dat Fraserway ter plaatse beslist welk campertype je toegewezen krijgt. Het is niet mogelijk hierin een voorkeur uit te spreken. Wel is de toegewezen camper altijd geschikt voor het aantal personen binnen jouw reisgezelschap. Meer informatie over de mogelijke campertypes, vind je onder het tabblad 'Camper'. 

 

Let op! Het doel van jouw camperreis is (naast genieten van de prachtige omgeving) het wegbrengen van een Fraserway-camper van de ene verhuurlocatie naar de andere. Het betreft in dit geval een 'relocation': een wegbrengcamper uit de bestaande vloot van Fraserway. Alle informatie over wegbrengcampers en de omstandigheden waaronder deze verhuurd worden, vind je op deze pagina. We vragen je deze informatie goed door te lezen voordat je overgaat tot boeken. Een wegbrengcamperreis vindt plaats buiten het seizoen, waardoor je onder andere omstandigheden reist dan wanneer je hartje zomer op camperreis zou gaan. Het is belangrijk om je goed te realiseren wat dit inhoudt. Wist je bijvoorbeeld dat voertuigen die rijden tijdens winterse omstandigheden al winterklaar gemaakt kunnen zijn? Wanneer je overgaat tot boeken, gaan we er vanuit dat je weet wat dat betekent en dat je je goed hebt ingelezen hebt over welke beperkingen er spelen bij reizen buiten het seizoen. 

 

Met de juiste mindset en verwachting, kun jij met een wegbrengcamper tegen een zeer gunstige prijs een fantastische camperreis maken!

 

Profiteer nu van deze buitenkans om deze prachtige route door Yukon en West-Canada te verkennen tegen een zeer gunstige prijs. Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt en OP=OP!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN