Campers - Wegbrengcamperreis van Vancouver of Calgary naar Edmonton

€ 979 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen en transfer van hotel naar verhuurder v.v.

TC-A Travel Camper van CanaDream

Bijzonderheden
4WD, Automaat, Hoogslaper, Dieselmotor
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
700 cm
Passagiers
Maximaal 3

Het is niet toegestaan om de leefruimte los te koppelen van de truck.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Babystoel, kinderstoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes, babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper203 cm152 cm
Dinette172 cm94 cm

360° tour

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN