Wegbrengcamperreis van Vancouver of Calgary naar Edmonton

OP=OP

€ 979 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen en transfer van hotel naar verhuurder v.v.

SPECIAL ONE-WAY CANADREAM MET EINDBESTEMMING EDMONTON

 

Heb jij nog geen plannen in het vroege voorjaar van 2023 en wil jij tegen een voordelig tarief een camper wegbrengen in Canada? Kies dan voor een relocation vanuit Calgary óf Vancouver naar festivalhoofdstad Edmonton.

 

LANGS BLAUWE MEREN EN BERGEN MET DE CAMPER

 

Edmonton is een relatief onontdekte camperbestemming. Geheel onterecht als je het ons vraagt, want de hoofdstad van Alberta is hét perfecte begin- of eindpunt voor een camperreis. In deze stad zul je je geen moment vervelen: het winkelcentrum van deze jonge en hippe stad is het grootste van Noord-Amerika en musea zijn alom vertegenwoordigd. De evenementenkalender van Edmonton, ook wel ‘Festival City’ genoemd, is het hele jaar door goed gevuld. Ga jij in april op reis? Dan maak je kans om boven Edmonton het noorderlicht te spotten!

 

Tijdens onze special one-ways naar Edmonton ervaar je Canada in haar meest pure vorm. Na een comfortabele vlucht met Air Canada en een eerste hotelovernachting, trek jij er 8 óf 15 dagen met je huurcamper op uit. In Banff National Park zie je hoe de Rocky Mountains weerspiegeld worden in het turkooizen wateroppervlak van Lake Louise en rijd je over de Bow Valley Parkway tot aan de Johnston Canyon. Hier is duidelijk te zien dat Banff het oudste nationale park van Canada is: de diepe kloof met zijn overhangende wanden en dramatische watervallen zijn het gevolg van jarenlange erosie.

 

Vervolg je camperreis over de wereldberoemde panoramaweg ‘Icefields Parkway’, die naar Jasper National Park leidt. Onderweg word je getrakteerd op blauwe meren, watervallen en gletsjers. Neem de Skytram naar de top van Whistlers Mountain en laat je tot je knieën wegzakken in de eeuwige sneeuw terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Jasper Village. Boven Jasper National Park vind je de op één na donkerste hemel ter wereld. Als ‘Dark Sky Preserve’ minimaliseert Jasper lichtvervuiling, waardoor je ’s avonds en ’s nachts geniet van een heldere sterrenhemel.

 

Sluit je camperreis af in de achtertuin van Edmonton: Elk Island National Park. Zoals de naam al doet vermoeden leven er een hoop ‘elk’ (wapiti) in dit park. Daarnaast vind je er één van de grootste bizonpopulaties van Noord-Amerika. Wil jij dé festivalstad van Canada ontdekken? Plan dan voor óf na het inleveren van je camper wat tijd in Edmonton. De laatste nacht op Canadese bodem breng je door in een hotel nabij het vliegveld. Zo stap jij volledig uitgerust aan boord van het Air Canada toestel!    

 

CALGARY OF VANCOUVER

 

Onze special one-ways naar Edmonton hebben Calgary óf Vancouver als beginpunt. Wil je je road trip beginnen in de stad van het schaatsen en de Winterspelen? Vlieg dan met Air Canada naar Calgary. Na een hotelovernachting in deze toegangspoort tot de Rocky Mountains, sta je na zo’n 1,5 uur rijden in Banff National Park.

 

Liever metropool Vancouver ontdekken? Kies dan Vancouver als startpunt van je camperreis. Na je vlucht met Air Canada bewonder je de totempalen in Stanley Park en ga je winkelen in Robson Street. Ook toeristisch Gastown is een bezoekje waard. Na een hotelovernachting geniet van een wandeling over Vancouvers Seawall. Met een beetje geluk spot je het eerste wildlife al vóór je camperreis begint! 

 

DUUR

 

Jouw reis langs de hoogtepunten van West-Canada start in Amsterdam, vanwaar je naar Vancouver of Calgary vliegt. Na een nacht in een comfortabel hotelbed haal je op de tweede dag van je camperreis jouw voertuig op bij camperverhuurder CanaDream. Vervolgens heb je 8 óf 15 dagen de tijd om de schitterende natuur van West-Canada te ontdekken. Na het inleveren van je camper overnacht je opnieuw in een hotel. Op de 10e óf 17e dag van jouw rondreis brengt Air Canada jou terug naar Schiphol, waar je vanwege het tijdsverschil op je 11e óf 18e reisdag arriveert.

 

CAMPER

 

Ga je op pad met een camper van verhuurder CanaDream, dan ga je een comfortabele camperreis tegemoet. Al sinds de vroege jaren ’90 ontdekken jaarlijks duizenden reizigers de schoonheid van Noord-Amerika met een ‘Recreational Vehicle’ van deze verhuurder, die wij beoordelen als ‘Goed’. De vloot van deze camperverhuurder bestaat uit relatief nieuwe campers die vaak slechts enkele jaren oud zijn.

 

OP REIS IN HET VROEGE VOORJAAR

 

Zie jij het wel zitten om een camper weg te brengen? Lees voor je je laat verleiden door de gunstige prijzen, nog even verder.

 

Het vroege voorjaar is een bijzondere periode om Canada te bezoeken: de natuur ontwaakt en de eerste trekvogels keren huiswaarts. Walvissen laten zich dicht aan de kust zien en smeltwater veroorzaakt majestueuze watervallen. Beren komen net uit hun winterslaap en houden zich nog in de laaggelegen gebieden op. Maar op camperreis door Canada in april en mei betekent ook dat het nog koud kan zijn en dat nog niet alle campings zijn geopend.

 

Kies je voor een vertrekperiode tot medio mei? Controleer dan of de camping waar je wilt overnachten open is tijdens jouw reisperiode en wees je er bewust van dat je bij vorst niet alle faciliteiten van je voertuig kunt gebruiken. Lees wat een wegbrengcamper precies is op onze wegbrengcamperpagina en bekijk ons blog ‘Buiten het seizoen op camperreis: de voor- en nadelen’ om een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit dit avontuur aan te gaan. Want een avontuur is het, en wat ons betreft één dat je niet wilt missen!

 

OP = OP

 

Wil jij met CanaDream op camperreis door de schitterende natuur van West-Canada? Wacht dan niet te lang met boeken: we bieden deze special one-ways aan zolang de voorraad strekt!

 

NOG EVEN DIT:

 

  • Het betreft een relocation. Je brengt dus geen gloednieuwe camper vanuit de fabriek naar een verhuurlocatie, maar een camper uit de bestaande vloot van het ene verhuurstation naar het andere. Lees alle verschillen tussen een zogenaamde testdrive en een relocation op onze pagina over wegbrengcampers.
  • Alle bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn op het moment van ophalen.
  • Het vroege voorjaar is een bijzondere periode om Canada te bezoeken. Op de speciale Winterverhuur-pagina van CanaDream lees je alles over een kampeervakantie in Canada buiten het seizoen en vind je per provincie een plattegrond met wintercampings.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN