Wegbrengcampers 2024 - Road Bear

Testdrive van Chicago naar 6 verschillende locaties

Filip Kulisev | Travelhome Campervakanties
€ 1.119 p.p.

TESTDRIVES ROAD BEAR 2024

CHICAGO* - DENVER OF NEW YORK (OVERIGE LOCATIES ZIJN UITVERKOCHT)


Nog een paar maanden en dan rollen ze van de band: gloednieuwe fabriekscampers van camperverhuurder Road Bear. Om die te verspreiden over haar verhuurlocaties, biedt Road Bear zes testdrives aan vanuit Chicago*. Rijd jij in het voorjaar van 2024 met 
een wegbrengcamper dwars door Amerika?

 

Met een wegbrengcamper ontdek je Amerika tegen een relatief lage prijs. Als jij je als een vis in het water voelt achter het stuur, lange rijafstanden jou niet afschrikken én het voor jou níet pas vakantie is als je in korte broek en op teenslippers kunt lopen, dan is een wegbrengcamper jou op het lijf geschreven.

 

CHICAGO* - LOS ANGELES OF SAN FRANCISCO

*Elkhart County, Indiana ligt 120 mijl ten oosten van Chicago

Ga voor een road trip richting Los Angeles of San Francisco door de zuidelijke muziekstaten gevolgd door ranches, prairies en veeveilingen in Lone Star State Texas. Of rijd in één ruk door naar West-Amerika en geniet in nationale parken van milde temperaturen. Als je flink doorrijdt aan het begin van je reis, heb je alle tijd om de mooiste plekjes van West-Amerika te ontdekken.

 

Bezoek de Golden Gate Bridge en Alcatraz Island in San Francisco, zeg de zeeleeuwen gedag op Pier 39 en kijk je ogen uit in nationale parken als Bryce CanyonJoshua Tree en Grand Canyon. In Los Angeles ga je op de foto met het Hollywood Sign en in Las Vegas waag je een gokje in één van de 75 casino's of bezoek je één van de spectaculaire shows. Ben jij een echte durfal? Neem dan de SlotZilla zipline door Fremont Street of maak een rit in de achtbaan door het New York, New York hotel!

 

REISHULP

 

CHICAGO* - DENVER

*Elkhart County, Indiana ligt 120 mijl ten oosten van Chicago

Kleed je warm aan: tijdens een camperreis van Chicago naar Denver bewonder je de presidentshoofden bij Mount Rushmore en spot je herten en bizons in Yellowstone National Park. Net onder Yellowstone ligt Grand Teton National Park waar de toppen van de Rocky Mountains uittorenen over prachtige blauwe meren. Geniet van al dit natuurschoon en zet koers naar Utah. In de zomer deel je de rode rotsen van Arches, Canyonlands, Bryce Canyon en Zion met duizenden andere toeristen; in dit seizoen heb je deze parken vrijwel voor je alleen. Wat een ervaring!

REISHULP

  • 20-daagse camperreis Chicago - Denver (in de volgorde: Rock Island, Badlands, Custer, Sheridan, Mammoth, Madison, Salt Lake City, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, Page/Lake Powell, Arches, Canyonlands, Denver)

 

CHICAGO* - ORLANDO OF NEW YORK

*Elkhart County, Indiana ligt 120 mijl ten oosten van Chicago

Niet alleen in het westen zijn de temperaturen mild in deze tijd van het jaar, ook in het oosten kan het goed vertoeven zijn. Liefhebbers van de lente gaan op camperreis naar het zuidoosten van Amerika. Onderweg naar Orlando ontdek je de rijke geschiedenis van Amerika's Deep South in steden als New Orleans en Nashville. Je reis eindigt in Sunshine State Florida, waar je geniet van heerlijk eten, prachtige natuur, mooie stranden en de leukste pretparken. Liever op camperreis naar New York? Waar het in Orlando goed uit te houden is met temperaturen tussen de 16°C en 25°C, kan het in het noordoosten van Amerika nog erg koud zijn met temperaturen onder de 10°C. Zet eerst koers in zuidelijke richting en geniet van milde temperaturen in Sunshine State Florida terwijl je langs de prachtige oostkust in noordelijke richting naar je eindbestemming rijdt.

 

REISHULP

 

CHICAGO* - SEATTLE

*Elkhart County, Indiana ligt 120 mijl ten oosten van Chicago

Ben jij een avonturier in hart en nieren? Overweeg dan een camperreis naar Seattle via adembenemende natuurparken. Hoewel de weersomstandigheden in de Rocky Mountains in deze tijd van het jaar érg streng zijn, ligt de natuur er prachtig bij. Denk aan met sneeuw bedekte bergtoppen en vulkanen en geisers die je bijna voor jezelf hebt. Hoop je beren te spotten tijdens je camperreis? Dan is dit de ideale reisperiode: in Yellowstone komen beren precies in deze tijd van het jaar uit hun winterslaap.

 

Neem warme kleding en schoenen mee en zorg bovenal voor een goede routevoorbereiding. Wanneer de buitentemperatuur onder het vriespunt ligt, kun je bepaalde faciliteiten van je camper niet gebruiken. Wil jij back to basic, heb jij een kast vol dikke truien en ben je van nature warmbloedig? Dan zul jij genieten van de ongerepte natuur en rust in dit gedeelte van de Verenigde Staten.

REISHULP


OP CAMPERREIS IN HET VROEGE VOORJAAR

Een camperreis met een wegbrengcamper in de meteorologische lente heeft zowel voor- als nadelen. Je ontwijkt de toeristenstroom, betaalt aanzienlijk minder en de met sneeuw bedekte bergtoppen liggen er prachtig bij.

 

Wel is het uitstippelen van je route een must als je in het vroege voorjaar op camperreis gaat. Veel campings openen pas wanneer de toeristenstroom op gang komt. Ook liggen de temperaturen nog relatief laag. Met name in het binnenland en in de noordelijk gelegen gebieden, kan het nog behoorlijk koud zijn. Sommige wegen en wandelpaden zijn gesloten vanwege winterse omstandigheden.

 

Als de buitentemperatuur onder het vriespunt ligt of dreigt te zakken, kun je het sanitair en de leidingen van je camper niet gebruiken.

 

Met name de eerste dagen van deze testdrive, raden wij je aan flink wat kilometers te maken totdat je je in minder koudere oorden bevindt. Plan je reis dus goed en houd rekening met lange reisafstanden.

 

REISHULP

Lees voordat je boekt alles over wegbrengcampers en reizen buiten het seizoen:

IS EEN WEGBRENGCAMPER IETS VOOR MIJ?

Een testdrive is niet voor niks relatief goedkoop: je kunt zo’n reis niet vergelijken met een reguliere campervakantie. Vraag jezelf af wat voor jou belangrijker is: de ideale reis onder de beste omstandigheden waar je zelf invloed op hebt óf een gaaf camperavontuur met wat kanttekeningen tegen een hele gunstige prijs. Met de juiste mindset en verwachting kun jij met een nieuwe wegbrengcamper tegen een zeer gunstige prijs een fantastische camperreis maken. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN