Wegbrengcampers El Monte RV 2022

OP=OP

€ 749 p.p. i
Exclusief: Transfer van de inleverlocatie naar je hotel of luchthaven, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhogingen luchthavenbelasting & toeslagen.

De populaire wegbrengcampers van El Monte zijn er weer! Profiteer van de spectaculair lage prijzen en boek snel want op=op.


Haal een gloednieuwe camper op bij de Elkhart/Middlebury/Nappanee, Indiana (nabij Chicago*) en breng deze naar een van de El Monte locaties: Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers** in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief.


Deze nieuwe wegbrengcamper is op basis van het 'Run of Fleet' principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt je voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaatse nog wijzigen van campertype.
De afmeting van de camper is tussen de 22 - 34 FT.


Vertrek van deze reis is mogelijk op 8 en 9 maart 2022!


* Denk ook eens aan een stopover van enkele dagen in Chicago. Een ontzettend leuke stad en een ontspannen begin van je reis. Vooral degenen die op vrijdag op willen halen raden we vooraf een extra nacht hotel aan. In maart komt het een enkele keer voor dat een vlucht geannuleerd/ernstig vertraagd is. Met een extra nachtje hotel is dit geen probleem en haal je zorgeloos een dag later je camper op, vol met nieuwe indrukken van het bruisende Chicago. Heb je interesse in extra nacht(en) Chicago? Laat het dan in het opmerkingenveld op het boekingsformulier weten.
Uiteraard is het ook mogelijk nadat je de camper hebt ingeleverd nog een aantal nachten te verblijven in de stad.


**El Monte behoudt het recht je een oudere camper uit de bestaande vloot mee te geven indien noodzakelijk.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN