Wegbrengcampers Fraserway camper only

Enkele reis met een premium camper!

Banff Lake Louise Tourism
€ 159 p.p. i

Exclusief: de vliegreis, eerste en laatste hotelovernachting

Ontdek West-Canada vanuit jouw eigen luxe huis op wielen. De camper van Fraserway beschikt over alle faciliteiten en benodigdheden om zorgeloos te kunnen genieten van jouw avontuur.

 

Je bepaalt zelf welke route je gaat rijden waardoor je geniet van het ultieme vrijheidsgevoel.

 

Heb je gekozen voor de route van Vancouver naar Calgary/Edmonton, dan begint je reis in de bruisende stad Vancouver. In deze leuke stad is veel te doen en te zien. Een leuke en levendige stad vol met musea, winkels en heerlijke restaurants. Nadat je Vancouver hebt ontdekt kan je via het sportieve dorpje Whistler het echte ruige West-Canada gaan ontdekken namelijk de Rocky Mountains! In dit overweldigende gebied word je keer op keer verrast door de prachtige natuur en wildlife. Vanuit Whistler rijd je richting Wells Gray Provincial Park. Hier droom je weg bij de diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen. Rijd daarna naar het prachtige Jasper National Park en stop onderweg bij een van de vele wandelroutes, watervallen en meren. Via de Icefields Parkway rijd je zo Banff National Park binnen. Via dit prachtige park rijd je door naar Calgary of Edmonton waar je uiteindelijk de camper weer gaat inleveren. 

 

Wens je liever zowel Oost- als West-Canada in één reis te bezoeken, dan is deze reis voor jou ideaal! Vanuit Vancouver breng je de camper naar Toronto of Halifax. Dat maakt deze reis tot een perfecte combinatie tussen de bruisende steden zoals Vancouver, Toronto of Halifax en de prachtige natuur van de Rocky Mountains in het westen en Bruce Peninsula in het oosten.
Het midden van Canada is minder bezocht maar niet minder mooi, denk bijvoorbeeld aan Rainbow Falls Provincial Park met zijn prachtige wandelpaden vergeet ook de andere pareltjes niet zoals Riding Mountain National Park of Sioux Narrows Provincial Park.
Heb je je keuze laten vallen op Halifax, rijd dan de Lighthouse route die je brengt langs prachtige vuurtorens en kleine stadjes. Voor wie van geschiedenis houdt is Nova Scotia ideaal, bezoek Port Royal, een oud houten fort en Lunenburg, een stadje uit 1800, welke op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Bay of Fundi is een must see en één van de 7 natuurwonderen.

 

In dit pakket is alleen de camperhuur inclusief. Mocht je op zoek zijn naar deze reis inclusief vlucht en hotel(s), kijk dan naar: wegbrengcampers Fraserway camper plus.

 

Profiteer nu van deze buitenkans om Canada te verkennen tegen zeer lage prijzen. Wees er snel bij want OP=OP, beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang!

 

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan deze routesuggestie Dwars door Canada.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN