Wegbrengcampers Road Bear RV 2022

OP=OP!

€ 829 p.p. i
Exclusief: transfer hotel Las Vegas - luchthaven, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging luchthavenbelasting & toeslagen.
Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcampers van Road Bear RV! Boek snel want op=op. 

Haal een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Forest City, Iowa en breng deze naar een van de Road Bear RV locatie. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief. 

Deze wegbrengreis is op basis van het campertype B-21 een campervan een wat kleiner campertype met alle voorzieningen. 

Het is verstandig om ons je tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het 'extra opmerkingen' veld op het boekingsformulier. 

Vertrek van deze wegbrengcamperreis is in 27, 28 februari en 1 en 2 maart 2022!  

* Denk ook eens aan een stopover van enkele dagen in Minneapolis. Een ontzettend leuke stad en een ontspannen begin van je reis. Vooral degenen die op vrijdag op willen halen raden we vooraf een extra nacht hotel aan. In maart komt het een enkele keer voor dat een vlucht geannuleerd/ernstig vertraagd is. Met een extra nachtje hotel is dit geen probleem en haal je zorgeloos een dag later je camper op. Heb je interesse in extra nacht(en) Minneapolis? Laat het dan in het opmerkingenveld op het boekingsformulier weten.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN