Wegbrengcampers USA voor- en najaar 2020

Ook in het najaar wegbrengcampers!

€ 989 p.p. i
Exclusief: bij vertrek voorjaar: resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, shuttle luchthaven - hotel Las Vegas en bij vertrek najaar: shuttle hotel - luchthaven en hotel - luchthaven Las Vegas, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Je rijdt een unieke route van Las Vegas of Phoenix naar Point Roberts (Vancouver) of vice versa in het voor- én najaar van 2020! Ontdek de mooiste natuurparken en bruisende steden in West-Amerika, bewonder zeker ook het magische Yellowstone N.P. en ontdek een deel van het overweldigende West-Canada.

 

Indien je in het voorjaar vertrekt, kies je voor een 22-daagse reis van Las Vegas of Phoenix naar Point Roberts (Vancouver). Indien je in het najaar vertrekt, kies je voor een 23-daagse camperreis van Point Roberts (Vancouver) naar Las Vegas of Phoenix met nog een extra hotelovernachting op de Strip van Las Vegas of nabij de luchthaven van Phoenix voordat je terugvliegt naar Nederland.

 

Anders dan bij de andere wegbrengcampers reis je niet met een splinternieuwe camper vanuit de fabriek maar reis je met een camper van Best Time vanuit de verhuurlocatie Las Vegas, Phoenix óf Point Roberts (Vancouver) voor een goedkoop tarief. Met de camper heb je de vrijheid om heen te gaan waar je maar wil. Wanneer je ophaalt in Vancouver reis je bijvoorbeeld vanuit het westen van Vancouver met de ferry richting Nanaimo op Vancouver Island om daar een bezoek te brengen aan het gezellige Victoria. Vanuit Victoria vaar je met de ferry naar Port Angeles en rijd je rechtstreeks het prachtige Olympic National Park in. Vervolgens kun je via de mooie kustroute rijden welke je van Astoria, Cannon Beach naar Manzanita brengt. Breng een bezoek aan de stad Portland welke vele foodtrucks en eetgelegenheden kent. Je kunt ervoor kiezen om de prachtige nationale parken Crater Lake, Red Wood en Lassen Volcanic te bezoeken of om juist meer richting de Rocky Mountains te rijden en het bijzondere Craters of the Moon, het kleurrijke Yellowstone met haar modderpoelen en geisers en de immense bergketens in Grand Teton te bezoeken.


Indien je de reis vanuit Las Vegas of Phoenix gaat reizen, kun je bovengestelde route andersom rijden. Omdat Las Vegas en Phoenix centraal gelegen liggen in de buur van vele nationale parken in het zuidwesten van Amerika kun je ook besluiten om Sedona, Grand Canyon, Zion N.P. en Bryce te bezoeken. Kortom; keuze's genoeg tijdens deze bijzondere wegbrengcamperreis.


Mocht je alvast inspiratie op willen doen wat je zoal tijdens deze reis kunt zien? Lees dan eens het reisverslag van onze medewerkster Chantal.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen