Winterreis naar West-Amerika

Geniet in de wintermaanden van het prachtige West-Amerika

€ 1.199 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Je vertrekt van Amsterdam naar Los Angeles waar je de eerste nacht in een hotel zal overnachten. De volgende dag ga je de camper ophalen bij de verhuurder Road Bear RV. Je hebt je eigen huisje op wielen voor 21 dagen. De campers beschikken over alle gemakken die jij nodig hebt tijdens de camperreis. 


Vanuit Los Angeles vervolgt de reis zich naar San Diego, de stad met veel Mexicaanse invloeden en een heerlijk klimaat. Bezoek het beroemde Bilboa Park en reis mee terug in de tijd, en bezoek het leven in de Mexicaanse-Amerikaanse periode in de 19e eeuw. Dit is mogelijk in Old Town!
De reis gaat verder naar o.a. Joshua Tree National Park, Lake Havasu State Park en het wereldberoemde Grand Canyon National Park


Wanneer je een aantal dagen in Las Vegas bent geweest, komt de camperreis weer bijna op zijn einde. Je reist nog door naar de prachtige Highway 1 waar je de plaatsen Pismo Beach en Santa Barbara gaat bezoeken. De reis eindigd weer in de wereldstad Los Angeles, waar je nog 1 nacht in een hotel slaapt nabij de luchthaven voordat je op dag 23 terug reist richting Amsterdam. In verband met tijdsverschil kom je hier aan op dag 24 van de reis.. 

In de wintermaanden zijn de temperaturen (in de hoger gelegen gebieden) in Amerika laag. Houd hiermee rekening bij het plannen van je route. Controleer of de campings waar je wil overnachten geopend zijn en informeer bij het ophalen van de camper waar je rekening mee moet houden.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen