Winterzon in Las Vegas

De winter doorbrengen in het zonnige Las Vegas

€ 1.209 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Wil jij deze winter ook Nederland ontvluchten? Boek dan vandaag nog deze 3-weekse rondreis vanuit Las Vegas.


Viva Las Vegas! Las Vegas: een pretpark voor volwassenen. De stad die vooral bekend is om zijn bijzondere hotels en casino’s. Voor de één een hoogtepunt van de reis, voor de ander een tussenstop, om daarna snel door te rijden. Je houdt ervan, of je vindt het helemaal niks. Toch is Las Vegas een niet te missen stad, alleen al doordat het zo’n unieke plek is. Je zult een bezoek niet snel vergeten.

Vanuit Las Vegas kan je de weg vervolgen richting het zonnige Phoenix, of ga richting Los Angeles waar je een tussenstop maakt bij de Grand Canyon National Park, Lake Havasu State Park en Joshua Tree National Park om vervolgens een aantal nachten te verblijven in San Diego.

Met deze camperreis kan jij je eigen route helemaal zelf bepalen, uiteraard denken wij met je mee dus neem met ons contact op om de route te bespreken die je het beste tijdens de wintermaanden kunt rijden.


In de wintermaanden zijn de temperaturen (in de hoger gelegen gebieden) in Amerika laag. Houd hiermee rekening bij het plannen van je route. Controleer of de campings waar je wil overnachten geopend zijn en informeer bij het ophalen van de camper waar je rekening mee moet houden.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen