Camper huren in Deep South

Camper huren Deep South

Hier vindt u dé muzieksteden van Amerika. Per huur camper kunt u zelf een bezoekje brengen aan deze historische plaatsen. Huur een camper en geniet van de muzikale omgeving tijdens uw rondreis door de Deep South.

Tennessee, Memphis en Elvis


Memphis is gelegen in het historische Tennessee, dé plek waar rock 'n roll geboren werd. De muziekstijlen rock 'n roll en blues transformeerden de stad, waarna de stad onder de naam 'muziekstad van de wereld' bekend werd. Breng een bezoek aan het mooie Graceland met uw huur camper, waar u het leven van The King of Rock 'n Roll met eigen ogen van dichtbij mee kunt maken. Maak het bezoek aan Memphis compleet en sluit de avond af met een drankje in een van de vele muziekcafés op Beale Street.

Een stop bij het pittoreske Nashville, de plek waar country muziek tot bloei kwam mag zeker niet worden overgeslagen tijdens uw rondreis met de camper. In Studio B kunt u zelf zien en horen hoe de 'Nashville Sound' is ontstaan. Bekende sterren zoals Dolly Parton, Elvis, en de Everly Brothers hebben hier hun bekende platen opgenomen. Wilt u meer informatie over het ontstaan van de 'Nashville Sound'? Bezichtig dan de Country Music Hall of Fame.

Een bezoek aan Memphis en Nashville is prima te combineren met een van de vele nationale parken in Tennessee. Proef de natuur en maak een wandeling door Amerika's vaakst bezochte nationale park: Great Smoky Mountains National Park. Hier vindt u een breed scala aan planten en dieren. Maar ook Cherokee National Forest en de Big South Fork zijn zeker een bezoekje waard.

New Orleans


Het eigenaardige New Orleans is een grote samensmelting van muziekstijlen. De stad van jazz wordt door velen gezien als de highlight op uw campertour door de Deep South. Geniet van mooie muziek op een van de vele festivals en maak kennis met de Afro-Caribische cultuur.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Deep South camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Deep South en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Deep South campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!