Ferries in Canada

Ontdek Vancouver Island met BC Ferries!

De ideale manier om je camper mee te nemen en tegelijkertijd een geweldig eiland te verkennen... dát is een ferry-overtocht naar Vancouver Island met BC Ferries. Tijdens de overtocht geniet je van een prachtig uitzicht, misschien spot je wel een walvis!, en kun je tevens een hapje eten of lekker relaxen op het dek. Natuurlijk kun je bij Travelhome je overtocht boeken. Wanneer je vooraf boekt, kies je voor de zekerheid dat je mee kunt op de ferry en voorkom je lange wachtrijen ter plaatse.

Inside passage

Er zijn tal van verschillende routes mogelijk met BC Ferries. De ferry vaart onder andere tussen Prince Rupert en Port Hardy via de zogenaamde Inside Passage. Deze fantastische route wordt om de dag zuidwaarts gevaren, de andere dag noordwaarts en is via Travelhome te reserveren. Tijdens de tocht vaar je vrijwel niet op volle zee, maar tussen het vasteland van Canada en de vele eilanden voor de kust. Je kunt genieten van het prachtige landschap en je hebt een grote kans om walvissen, zeeleeuwen en andere dieren te spotten! De overtocht duurt gemiddeld 15 uur, als je wil kun je een hut reserveren aan boord voor extra comfort.

Tussen Vancouver Island en het vasteland worden dagelijks meerdere overtochten gemaakt. De overtocht tussen Vancouver Island en B.C.’s Lower Mainland duurt tussen de 90 minuten en 2 uur, dit hangt af van de route die je neemt. Er zijn 35 verschillende boten, deze zijn onderverdeeld in rang, grootte en klasse.
Je kan met de camper op de ferry, maar natuurlijk ook te voet of met de auto.

Vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.