Georgia - Fort Yargo State Park

Dit State Park is gelegen tussen Atlanta en Athens, dit populaire park is voorzien van een fort dat gebouwd is in 1792 door kolonisten om hen te beschermen tegen Creek en Cherokee Indianen.
Vandaag de dag komen de bezoekers vooral naar Fort Yargo door het grote aanbod van outdoor recreatie en verschillende landschappen. Mountainbikers en wandelaars kunnen hun uithoudingsvermogen testen op 34 kilometer aan paden. Het park heeft ook een groot meer van 1.1 km2 waar u kunt vissen, boten aanmeren en natuurlijk genieten van het mooie strand. In de bossen ligt een uitdagende disc golfbaan.

Fort Yargo State Park is ook een prachtige locatie voor bruiloften, reünies en andere vieringen. Bezoekers hebben keuze uit een groot aantal faciliteiten voor alle budgetten, variërend van groep plaatsten maar ook paviljoens met uitzicht op het meer. 's nachts kunnen gasten kiezen uit volledig uitgeruste chalets en gezellige campings. Voor een unieke ervaring kunnen de bezoekers ook een yurt reserveren. Deze tenten staan permanent op de campings en zijn gemaakt van hout en doeken. Elke yurt heeft meubilair, elektriciteit, vuurplaats, picknicktafel en een grill.

fortyar fort