Gratis naar Thermen Bussloo bij boeking van uw campervakantie bij Travelhome!

Kent u dat gevoel? Heeft u net uw campervakantie geboekt en dan moet u nog zo lang wachten tot het zover is! Eigenlijk bent u nu al wel aan een beetje ontspanning toe... Wij snappen dat helemaal! Boekt u bij Travelhome uw campervakantie voor volgend jaar dan ontvangt u gratis entree bij Thermen in Bussloo, voor twee personen. Zo kunt u alvast even lekker tot rust komen.

Travelhome bestaat dit jaar 30 jaar. Dit is een verjaardagscadeautje aan onze reizigers!

Thermen Bussloo is een van de mooiste en grootste wellnessresorts van Nederland, gelegen op de Veluwe aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn). Thermen Bussloo beschikt over vele faciliteiten, zoals sauna’s, rustruimtes, baden en restaurants. In 2012, 2013 en 2014 werd het wellnessresort uitgeroepen tot beste wellnessresort van Nederland.

Wilt u dagje heerlijk ontspannen en genieten? Boek uw campervakantie bij Travelhome! Na boeking ontvangt u van ons een code en een link waarmee u uw entreebewijzen online kunt bestellen.

Logo_TB_liggend

thermen 1 thermen 2 thermen 3

Voorwaarden:

  • U ontvangt twee gratis entreebewijzen per boeking
  • Enkel geldig voor nieuwe boekingen, met vertrek in 2017
  • De entreebewijzen zijn persoonsgeboden en dus niet overdraagbaar
  • Het boeken en verzilveren van deze actie is uiterlijk mogelijk t/m 31 maart 2017, op basis van beschikbaarheid. Wij adviseren u om de code z.s.m. te verzilveren.