Karin en Peter Messie

Wat is reizen toch leuk!

En als je dat ook nog kunt doen met een camper, kan, wat ons betreft, de reis al niet meer stuk. Maar waarom met een camper?

Het gevoel van vrijheid, kunnen gaan en staan waar je waar wilt: hier stoppen, daar wat langer blijven, het kan allemaal. Voor ons is het de meest luxe vorm van kamperen. En kamperen  doen we al van jongs af aan. We kamperen op campings in alle soorten en maten, waarbij de natuurcampings onze grote voorkeur hebben. Daarop bijvoorbeeld BBQ’en, of ’s avonds bij het knetterende kampvuur marshmallows poffen, de zonsondergang en de zonsopgang in een nationaal park beleven en niet te vergeten genieten van de herten en/of eekhoorns die bij schemer zomaar langs je camper lopen. Of ’s morgens in Australië wakker worden van vogels, waarvan sommige soorten waarschijnlijk nog niet op zangles zijn geweest. In Nieuw Zeeland de prachtige vulkanische natuurverschijnselen bewonderen (en af en toe de zwavelgeur op de koop toen nemen) of je verbazen over een plotseling langs ons heen galopperende kudde bisons in Custer State Park, South Dakota, USA. Sinds 1995 hebben we inmiddels een groot deel van west/midden- Amerika, west canada, west-Australië en Nieuw- Zeeland met veel plezier doorkruist in ons ‘huisje op wielen’.Vliegen, (de verplichte ) eerste hotelovernachting, de camper halen en hop daar gaan we. Na 6 weken belevenissen en (wandel)avonturen, pakken we onze spullen weer in en nemen een vracht aan herinneringen mee.

We zijn in bovengenoemde landen nog lang niet uitgekeken en hebben daarnaast ook nog voor ons onbekende bestemmingen op ons lijstje staan.

Maar dan, waar haal je de (juiste) informatie? Daar zijn dan ook de informatiedagen van Travelhome voor. Travelhome verzorgt landenpresentaties, en heeft campers voor de deur staan die bezichtigd kunnen worden. Ook zijn er de enthousiaste verhalen van andere reislustigen die er al meerdere keren geweest zijn over mooie routes, bestemmingen en zij laten graag hun fotoboeken zien. Je wilt gelijk al weg!
De vakkundige, vriendelijke en klantgerichte medewerkers van Travelhome maken aan de hand van de wensen van de mensen een offerte op maat. Travelhome heeft niet voor niets de felbegeerde Zoover Award in 2011-2012 en 2013 gewonnen!

Wij zullen zeker onze volgende camperreis bij Travelhome boeken!

  
Messie