Uw ANWB ledenvoordeel

Op deze pagina vindt u voordelen voor u als ANWB-lid. Er zijn speciaal samengestelde reizen en leuke kortingen maar ook handige websites komen aan bod. Zo stellen we samen uw ideale vakantie samen. 

  Naamloos

anwb ledenreizen

Naast het gevarieerde en aantrekkelijke aanbod dat u gewend bent van Travelhome, biedt ANWB Ledenreizen campervakanties met unieke gratis extra's aan. Met uw ANWB-lidmaatschap geniet u direct van de vele voordelen op het unieke en gevarieerde reisaanbod. Zo profiteert u het hele jaar door, voor elk budget of type reis, van de beste aanbiedingen op het gebied van prijs, kwaliteit en service! Daarnaast wordt uw loyaliteit ook nog extra beloond. Want hoe langer u lid bent, hoe meer voordeel!

Alle voordelen en extra’s wisselen continu en gelden op het speciaal samengestelde aanbod; van korte reizen tot verre reizen en van autoreizen, cruises, zonvakanties tot actieve reizen, camperreizen en kampeerreizen. Bekijk hier dus snel de vele voordelen en extra’s die u als ANWB-lid geniet.    

Mis ze niet langer!

Meld u nu aan voor de Vakantie Nieuwsbrief en ontvang elke maandag als eerste de leukste tips en scherpste reisaanbiedingen van ANWB Ledenreizen en uit de Kampioen.

Extra ledenvoordeel ANWB

Wanneer u al voor langere tijd lid bent van ANWB profiteert u zelfs van nog meer voordelen! Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op theatertickets of op de wegenwacht fiets service. De kleur van uw lidmaatschapskaart vertelt u het aantal jaren dat u al lid bent. Hoe langer u lid bent, hoe groter de voordelen. 

ANWB Lidmaatschapskaart Blauw_naam2 ANWB Lidmaatschapskaart Brons_naam ANWB Lidmaatschapskaart Zilver_naam
    0-2 jaar                             2-5 jaar                          5-10 jaar

ANWB Lidmaatschapskaart Goud_naam ANWB lidmaatschapskaart Platina_naam
  10-25 jaar                        >25 jaar

Boek nu uw camperreis!


Elke maand op kampeervakantie met de KCK

Droom weg bij de fraaiste bestemmingen en kijk rond op campings door heel Europa. Lees alles over de techniek en het onderhoud van kampeermiddelen en nog veel meer!

ANWB KCK


ANWB Reisinformatie

De vertrouwde ANWB Reisinformatie is er nu ook in een digitale variant. Hiermee stelt u eenvoudig een reisgidsje samen met informatie die helemaal op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Klik hier om uw persoonlijke reisgids samen te stellen.

Nog meer extra's van de ANWB

Uw vakantie is geboekt en u kijkt uit naar een welverdiende reis. De ANWB heeft handige tips om uw reis optimaal voor te bereiden.
Ter plaatse wenst u natuurlijk over de juiste documenten te beschikken. Misschien heeft u nog een internationaal rijbewijs nodig of een creditcard voor de borg van uw camperhuur. Dit kunt u allemaal gemakkelijk regelen. Tijdens de reis kunt u ook veilig uw gegevens van uw bankpassen, creditcards etcetera laten registreren in de ANWB Digikluis. Met één telefoontje naar de Alarmcentrale kunt u direct al uw geregistreerde passen en telefoons laten blokkeren als dit in geval van diefstal of vermissing noodzakelijk is. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op reis!

Gaat u op reis in Europa? De ANWB heeft hiervoor diverse gratis routekaarten voor u. Bekijk en bestel uw routekaart en start met het plannen van uw route.

De dag van vertrek is bijna daar en het is tijd uw koffers te pakken. Wat mag u niet vergeten tijdens de reis? De ANWB stelde een paklijst voor u samen zodat u niets vergeet mee te nemen. In uw koffer kunt u tevens handige producten voor uw gezondheid meenemen, bekijk hiervoor de reisapotheek.

De koffer is gepakt en u bent klaar voor vertrek. Voor u de deur uitgaat bekijkt u gemakkelijk de actuele vliegtijden van de luchthaven waarvan u vertrekt. De ANWB heeft een makkelijk overzicht van de verschillende websites voor u samengesteld.

En zelfs wanneer u op reis bent in de Verenigde Staten en Canada geniet u van voordeel.  

Uw reis kan beginnen, geniet ervan!

Speciaal voor jonge ANWB leden

ANWB kent ook een lidmaatschap speciaal voor kinderen van 0 t/m 14 jaar: ANWB Explorers.
Het is een gratis lidmaatschap voor kinderen van ANWB leden. 

Bij ANWB Explorers hebben kinderen het voor het zeggen, en gaan heel veel ontdekken. Explorers hebben een eigen website, een eigen Explorer programma op Nickelodeon, kunnen mee op onderzoek in de grote gele Explorers bus die dwars door Nederland rijdt, en profiteren van veel voordeel (o.a. gratis naar Verkeerspark Assen). Kijk voor meer informatie op anwbexplorers.nl!

Meer ANWB

ANWB algemeen: alle informatie over ANWB
ANWB wegenwacht: uw hulp bij pech onderweg
ANWB webwinkel: alles voor uw vakantie vindt u bij ANWB

Reizen:
ANWB Kampeerreizen: kampeerreizen in groepsverband
ANWB Ledenreizen:   unieke reizen voor ANWB leden met hoe langer lid hoe meer voordeel
Cruise Travel: dé cruise specialist
FOX: internetreisorganisatie naar verre bestemmingen
Pharos Reizen: autovakanties van ANWB
SNP: natuurreizen waaronder fiets- en wandelvakanties

Magazines: 
ANWB Motor: motorreizen van ANWB en het blad Promotor
Glamping Magazine: magazine voor luxe kampeerreizen
Op Pad: outdoor magazine en website
Reizen.nl: reissite en Reiz & Magazine

Overig:
ANWB Verzekeren: voor al uw verzekeringen