Mlilwane met uw huurcamper

Tijdens uw bezoek aan Swaziland heeft u een tal van opties om te bezoeken. En hiervan is een bezoek aan het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Een park dat oorspronkelijk ontstaan was om de wildstand te beschermen en de dieren die met uitsterven werden bedreigd opnieuw te introduceren. Tegenwoordig leven hier onder andere buffels, giraffen, nijlpaarden, luipaarden, zebra's en nog veel meer soorten dieren.

Milwane bezoeken met uw huur camper

Het Mlilwane Wildlife Sanctuary is een van de Big Game parken in Swaziland. Het park is zo'n 4500 hectare groot. Het park is gelegen tussen Mbabane en Manzini. Het landschap bestaat uit veel heuvels een graslanden. Ook vindt u hier een rots landschap. Hier veroordeelde de koninklijke familie burgers die de fout in waren gegaan. Daarom draagt deze rots ook wel de naam '' De Execute-Rots''.  In deze regio vindt u tevens het koninklijke graf. Bij deze rotsen zijn nog vele Bushman rots tekeningen te vinden. Deze zijn erg goed bewaard gebleven en dus absoluut een boek waard tijdens uw bezoek met uw huur camper aan Mlilwane.

Tijdens uw bezoek aan het park kunt u kiezen uit diverse dingen om te doen. Zo kunt u meegaan met de wandelsafari's of jeepsafari's en door het park rijden op een paard.

Kamperen met uw huur camper in Mlilwane

Na een lange dag in het Mlilwane Wildlife Sanctuary is het tijd om een camping te zoeken waar u met uw huur camper kunt overnachten. Een van de campings is Mlilwane Rest Camp. Dit is een camping op een prachtige locatie. Ook kunt u hier gebruik maken van de bbq plaats, de stroom voorziening en de water voorzieningen. Ook kunt u hier heerlijk even afkoelen in het nabij gelegen zwembad. Het grote voordeel van deze camping is dat het een budget camping is. U krijgt dus echt waar voor uw geld. Deze camping is namelijk al beschikbaar vanaf R95. Dit is slechts zo'n 7,50 euro!

Bekijk ook:
- Swaziland met uw huur camper