Bezienswaardigheid Camper huren Windhoek

U huurt een camper in Windhoek wanneer u Namibië gaat ontdekken. Hier vindt u de verschillende verhuurbedrijven en vaak is een enkele reis naar Zuid-Afrika tevens een optie.

De stad Windhoek tijdens uw rondreis Namibië camper

U brengt een bezoek aan Windhoek tijdens uw rondreis Namibië camper. Windhoek is de hoofdstad van Namibië en fungeert tevens als economisch middelpunt van het land. Windhoek staat tevens bekend vanwege haar vleesindustrie en bierbrouwerijen. Opvallend is dat de stad aardig wat Duitse invloeden kent. Zo zijn er in Windhoek een aantal Duitse gebouwen te vinden, waaronder kerkjes en monumenten. Het station van Windhoek is erg leuk om te bezoeken, vanwege de aparte bouwstijl. U kunt de stad vrij eenvoudig te voet verkennen en zo alle bezienswaardigheden bezichtigen. Het is verstandig uw huur camper op een bewaakte parkeerplaats te parken. Zo kunt u zonder zorgeloos de stad verkennen.

Kamperen met uw huur camper in/nabij Windhoek

U bent op reis in Namibië met uw huur camper, en wilt hier overnachten. Windhoek beschikt over meerdere campings, zo heeft u de keuze tussen de relatief ''luxe'' campings en ( een stukje van de stad af) de nationale park campings. Deze zijn zeer primitief, maar erg mooi. U heeft hier bijvoorbeeld geen Full Hook aansluiting voor uw huur camper of wifi. Wel geniet u van de heerlijke rust, en een overweldigend uitzicht.

Wat kunt u verder doen tijdens uw rondreis Namibië camper

U gaat een camper huren Namibië, en wilt het liefst zoveel mogelijk bezichtigen. Welke attracties/bezienswaardigheden kunt u passeren met uw huur camper? Enkele opties zijn: Skeleton Coast Park, een 1600 km2 beschermt gebied waar onder andere Kaapse Pelsrobben kunt spotten. Ook is een bezoekje aan het Kaudom National Park de moeite waard, een park wat niet afgezet is met hekken. De dieren kunnen dus gaan en staan waar ze maar willen. Reist u met uw huur camper in de winter naar dit park? Dan heeft u de kans bijna alle wilde dieren in dit park te spotten!

Bekijk ook:
Zuid-Afrika
Namib Naukluft Park
Walvisbaai

Meer bezienswaardigheden in Namibië