Campings

Het is natuurlijk heerlijk; op weg met de camper waar u alles bij de hand heeft. Geen verplichte ontbijt-, lunch- of dineruren en niet om 11 uur de schoonmaker die aan de deur klopt..... Maar waar slaapt u eigenlijk?

Het ideale antwoord hierop is simpel: op de camping. Deze campings zijn er in alle soorten en maten. U kunt overnachten midden in de natuur in een Nationaal Park waar u de faciliteiten van uw camper gebruikt; of u kiest voor een camping met alle faciliteiten als een zwembad, whirlpool, game room en winkeltje, alles is mogelijk.

Het is aan te raden dat u op een camping overnacht. Dit kan te maken hebben met de veiligheid, de regels vanuit de overheid, uw eigen gemoedsrust en nog veel meer.

Kamperen in Nieuw-Zeeland

De kwaliteit van campings in Nieuw-Zeeland is een van de hoogste ter wereld. Het land beschikt over schitterende natuur en hoe anders kunt u dit het beste ontdekken dan op de camping. De meeste campings beschikken over goede faciliteiten en vaak vindt u er zelfs een keuken waar u kunt koken. De prijzen van een overnachting zijn rond de NZ$20 - NZ$35 voor een camper + twee volwassenen. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar is wel mogelijk.

Campings:

De Holiday Parks van Wheelaway zijn door heel Nieuw-Zeeland gelegen en beschikken over goede faciliteiten. Via onderstaande link kunt u uw camping zelf reserveren.

Wheelaway Holiday Park Information 

Campings Nieuw-Zeeland
Kiwi campings

Onderstaande link geeft meer informatie over natuur campings en waar u rekening mee moet houden wanneer u op een natuur camping kampeert.

Natuur campings

Lake Hawea Holiday Park
Deze camping is gelegen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, nabij Queenstown. Lake Hawea Holiday Park dient dus als goede uitvalbasis voor uw bezoek aan deze bruisende stad. Ook kunt u genieten van de prachtige omgeving. U kunt kiezen voor een plaats aan het meer, waar u uitzicht heeft op de indrukwekkende bergen op de achtergrond.
De camping beschikt over diverse faciliteiten, zoals een campingwinkel, speelplaatsen voor de kinderen en fietsenhuur. De ligging aan het meer biedt ook de mogelijkheid om te gaan vissen of een boottochtje te maken. Kijk voor meer informatie en reserveringen op http://www.haweaholidaypark.co.nz/

Lake Hawea Holiday Park 1  Lake Hawea Holiday Park 2  Lake Hawea Holiday Park 3

Queenstown Top 10 Creekside
Deze camping ligt vlak bij de stad Queenstown. U kunt vanaf de camping een bezoek brengen aan de stad of er voor kiezen om de omgeving te verkennen.
Op de camping zelf valt ook genoeg te beleven! Er zijn een aantal ruimtes met barbecues aanwezig, waar u gezellig kunt barbecueën met andere kampeerders. Ook zijn er camperfaciliteiten aanwezig, waaronder een wasserette, toiletten en dumpstations. Kijk voor meer informatie over deze camping op http://www.camp.co.nz/

Queenstown Top 10 Creeksyde 2  Queenstown Top 10 Creeksyde 3  Queenstown Top 10 Creeksyde 1

 

Alle campervakanties in Nieuw-Zeeland

Populairste reis naar Nieuw-Zeeland

29-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland. Spot walvissen in Kaikoura, scheer per helikopter over de bergtoppen van Mount Cook, ontmoet zeeleeuwen, beklim een gletsjer en wandel over de witte stranden. Dat is het Zuidereiland; op het Noordereiland vind je borrelende modderpoelen en diepe grotten, graaf je aan het strand warm water op en maak je een boottocht langs tientallen eilanden. Ga ook en ontdek dit prachtige land, vertrek vanaf december 2019 t/m maart 2020.

* Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen. Kosten enkele reis, NZ$150. Road User Charge Recovery Fee (vergelijkbaar met wegenbelasting) à NZ$6,84 - NZ$7,24 per 100 km.

Ultieme reis door Nieuw-Zeeland

40-daagse camperreis door Nieuw-Zeeland. Ontdek de prachtige en de overweldigende natuur van het noorder- en zuidereiland. Reis van Christchurch naar Auckland langs de adembenemende hoogtepunten van het land! Vertek in oktober 2019 t/m februari 2020.

* Exclusief: Road User Charge Recovery Fee à NZ$6,82 - NZ$7,22 per 100 km,
Kosten one-way NZ$150 & evt. verhoging van luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Rondreis Nieuw-Zeeland en tropisch Fiji - Matamanoa Island Resort

35-daagse rondreis met de camper door het prachtige Nieuw-Zeeland en je sluit deze fantastische reis af in het ontspannen Fiji! In 35 dagen twee prachtige vakantiebestemmingen als Nieuw-Zeeland en Fiji ontdekken? Deze reis is de perfecte combinatie. Vertrek & prijzen hiervan op aanvraag.