Camper huren in Noordoost-Amerika

Camper huren Noordoost-Amerika

Verken de stad door deel te nemen aan de Freedom Trail, een uitgestippelde route door Boston waarin u de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Boston te zien krijgt. Uw trip begint bij het oudste openbare park van Boston genaamd Boston Common en eindigt bij de Bunker Hill Monument. Voor een verdere verkenning van Boston maakt u een stop bij de USS Constitution, deze mag zeker niet ontbreken, want hier vindt u een van Amerika’s oudste oorlogsschepen.

Naast Boston vindt u in Massachusetts ook veel natuur. In de vele parken waaronder Minute Man National Historical Park, Lowell National Historical Park en Boston National Historical Park kunt u een wandeling maken en genieten van de overweldigende natuur. Ook gelegen in Massachusetts is het schiereiland Cape Cod waar u kunt uitwaaien op uitgestrekte zandstranden. Maak uw rondreis met de camper compleet met een overnachting op een camping in de natuur.

Rondreis Amerika camper door Washington D.C. en Maryland


Tijdens uw rondreis met de camper door Noord-Oost Amerika kunt u een camper huren in Maryland. Breng een bezoek aan Washington D.C., de stad waar politiek een grote rol speelt. Indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder The White House en US Capitol bieden u dan ook een kans om meer te leren over de geschiedenis van Amerika. Maak een stop bij monumenten van voormalige presidenten zoals Lincoln Memorial, Thomas Jefferson en Frank Delano Roosevelt.

Natuurliefhebbers kunnen in Maryland met de camper een stop maken bij het dichtstbijzijnde strand van Washington D.C., Sandy Point State Park of de wijde natuur intrekken in Rocky Gap State Park of George Washington National Forest voor een verfrissende duik, kanotocht of stevige wandeling. Kom 's avonds tot rust op een van de vele campings in dit gebied met goede faciliteiten en bespreek de vele indrukken die u opgedaan heeft onder het genot van een hapje en drankje.

Met de huurcamper door New York state


De veelzijdige stad New York biedt voor ieder wat wils. Huur een camper in New York State en snuif cultuur op in de vijf stadsdelen van New York: the Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Bekijk de levendige stad New York vanaf hoogte op de Empire State Building of ga zelf op pad en breng een bezoek aan Central Park, het Vrijheidsbeeld, verschillende musea en theater op Broadway en Times square.

De staat New York beschikt over een van de wereldwonderen van Amerika, de Niagara Falls. Een camper huren in New York State biedt u de mogelijkheid om dit spektakel met eigen ogen te zien. Maak een wandeling langs deze watervallen op de Rainbow Bridge of bekijk de Niagara Falls van dichtbij tijdens een boottocht op de Maid of the Mist. Voor meer natuur rijdt u met de camper door naar Catskill Mountains waar u geniet van de stilte en u omgeven wordt door bergen en wateren. Parkeer de camper op een goed gelegen camping en geniet van het prachtige uitzicht over de bergen. 

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Noordoost-Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Noordoost-Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Noordoost-Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Noordoost-Amerika

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Apollo/Star RV - Camper Plus

Tijdens deze 21 of 22-daagse camperreis breng je een nieuwe camper vanuit Elkhart, Indiana naar een van de verhuurlocaties van Apollo/Star RV. Deze reis is inclusief vlucht, 1 of 2 hoteloverachtingen en huur van een nieuwe camper. Maak een onvergetelijke reis dwars door de USA met een gloednieuwe camper! Camper ophalen in juli 2019.

* Exclusief: Evt. resortfee hotel ca. US$30-US$60 p.n, transfer verhuurder - hotel/luchthaven & evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Apollo/Star RV - Camper Only

Breng in 12, 18 of 25 nachten de nieuwe wegbrengcampers van Apollo/Star RV van Elkhart (Indiana) naar San Francisco, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Seattle of Miami. Maak een onvergetelijke reis dwars door de USA met een gloednieuwe camper! Verlengd met ophaalmogelijkheid op 3 juli 2019!

* Exclusief: Vlucht, hotelovernachtingen, transfer(s) en evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Citytrip New York en camperreis Noordoost-Amerika

17-daagse reis New York retour vanuit Amsterdam. Je begint met een 4-daagse citytrip in de metropool New York waarna je met de camper de hoogtepunten van Noordoost-Amerika gaat ontdekken zoals o.a. Cape Cod, Boston en Finger Lakes. Vertrek in augustus t/m oktober 2019

* Exclusief: milieuheffing US$5,- excl. tax, alle transfers, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen