Camper huren in Noordwest-Amerika

Camper huren Noordwest-Amerika

Maak een stevige wandeling door Olympic National Park waar u geniet van het uitzicht op adembenemende bergen of sta even stil bij de kleurrijke meren en bloemen in het uitgestrekte landschap. Overnacht tijdens uw camperreis met de huurcamper in het Olympic National Park omringd met bossen bij prachtige eeuwenoude valleien.

Verken ook tijdens uw camperreis Seattle, de grootste stad van Washington met een overvloed aan culturen en beeldende kunst. Breng een bezoek aan een van Amerika's grootste havens of bekijk kunst in het Olympic Sculpture park. Bekijk de gebouwen en parken van Seattle op een hoogte van 184 meter in de Space Needle.

Voor natuurliefhebbers en wandelaars is het een aanrader om een stop te maken in Spokane met uw huurcamper. In deze stad zijn vele parken te vinden waaronder het Manito Park, Riverfront Park en Riverside State Park. Wilde dieren kunt u spotten in Little Spokane Natural Area, een gebied waar vele diersoorten te vinden zijn.

Met de huurcamper door Oregon


De staat Oregon biedt voor ieder wat wils. In de natuurlijke omgeving van Oregon ontdekt u met uw huurcamper onbekende plekken en trekt u rond door de pure natuur waar u zalm ziet zwemmen in kleine beekjes. Bezoek Crater Lake National Park voor een boottour of maak een stevige wandeling rondom het diepste meer van Amerika.

 

Rondreis door Yellowstone, Grand Teton en meer


Breng tijdens uw camperreis met de huurcamper een bezoek aan Yellowstone, het oudste nationale park ter wereld. Vele wilde dieren zijn te vinden in Yellowstone waaronder herten, bizons, beren en wolven. Een overvloed aan rivieren, meren en geisers maken deze omgeving uniek.

Ten zuiden van Yellowstone bevindt zich het nationale park Grand Teton. Spot wilde dieren en verken het ruige gebied van Grand Teton te voet. Stippel uw eigen wandelroute uit in dit nationale park dat bijna 230 km aan wandelpaden telt.

Naast een bezoek aan nationale parken is het zeker de moeite waard om een stop te maken bij Mount Rushmore. Dit nationaal monument heeft een oppervlakte van meer dan 5 km² en is een waar kunstwerk met de presidentshoofden van George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln.

Camperverhuur via Travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Noordwest-Amerika camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Noordwest-Amerika en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Noordwest-Amerika campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Of begin met een cityrip New York en vervolg met een camperreis West-Amerika. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Noordwest-Amerika

Wegbrengcampers USA voor- en najaar 2019

Unieke wegbrengcamperreis van Las Vegas naar Point Roberts (Vancouver) of vice versa met vertrek in het voor- én najaar van 2019! Ontdek de mooiste natuurparken en wildlife in West-Amerika en West-Canada en geniet van de rust om je heen en kijk jouw ogen uit.

* Exclusief: bij vertrek voorjaar: resortfee ca. $30,- p.n. excl tax, shuttle luchthaven - hotel en bij vertrek najaar: shuttle hotel - luchthaven, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - El Monte - Camper Plus

Profiteer van spectaculair lage prijzen met deze nieuwe wegbrengcampers! Ontdek het beste van Amerika in uw gloednieuwe premium camper van El Monte. Haal in maart uw camper op in Middlebury (nabij Chicago) en start uw droomreis door Amerika. Dit is een pakketreis met hotelovernachting en vliegreis. Vertrek in maart 2019! In prijs verlaagd, wees er snel bij!

* Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen en enkel bij inleveren Las Vegas: transfer hotel - luchthaven Las Vegas & resortfee ca. $30,- p.n. excl. tax

Nieuwe wegbrengcampers 2019 - El Monte - Camper Only

Profiteer van spectaculair lage prijzen met deze nieuwe wegbrengcamper! Ontdek het beste van Amerika in uw gloednieuwe premium camper van El Monte. Haal in maart uw camper op in Middelbury (nabij Chicago) en start uw droomreis door Amerika. Deze reis bevat enkel de camperhuur. Vertrek in maart 2019!

* Exclusief: Vlucht, hotelovernachtingen, transfer