Onze medewerkers

Wie zijn wij?
Een team vol enthousiaste camperliefhebbers, specialisten in camperhuur én de reisgebieden. Een team met professionele medewerkers waar we trots op zijn. Wij laten u graag zien waarom wij al sinds 1986 dé camperspecialist zijn.

Travelhome - team reserveringen
Dit is het team dat u spreekt aan de telefoon, uw offerte samenstelt en waar u een afspraak op kantoor mee kunt maken. Kortom, de samenstellers van uw droomreis.

IMG_2217  DSC_3668  MW_Linda van den Boogaart  WN_Moniek
Susanne van den Oetelaar        Chantal Jeurissen - Daniëls         Linda van den Boogaart             Moniek Hoppenbrouwers

daniellewebsite  Foto Sophie   IMG_1374 kl  MW_Yvonne Lavrijsen
Danielle van den Boom               Sophie Chambon                        Marieke Rovers                              Yvonne Zijlmans - Lavrijsen

WN_Loes   Merel ijsland 2017 fotoformaat  Linda Wijten  Maud mwpagina
 Loes Borgers - Kappen                  Merel van Rijn                              Linda Wijten                                  Maud van Otten 

Horseshoe bend  DSC_0355
Joyce Wittenberg                            Melanie ten Hagen

Travelhome - team ANWB Ledenreizen en reserveringen
Deze toppers weten alles van de ANWB Ledenreizen die enkele malen per jaar uitkomen en werken daarnaast mee in ons reserveringsteam.

Eva Verhofstad    Dag 5 - Horseshoe Bend (27)klein
Eva Verhofstad                               Simone van Laarhoven

Travelhome - team IATA
Uw tickets op tijd uitgegeven en uw reispapieren compleet en tijdig in de bus? Deze dames zorgen ervoor. Ze zijn allrounders en springen ook in wanneer nodig om ons reserveringsteam te ondersteunen.

IMG_2928  DSC02873
Manon de Laat - Groet              Marjolein Mulders

Travelhome - team product & marketing
Een goede website, inspirerende nieuwsbrieven, organisatie van beurzen en inspiratiedagen, social media, een prachtige brochure en het samenstellen van de mooiste reizen, deze alleskunners doen het allemaal. Ook komt u ze tegen op verschillende beurzen door het hele land.

Zion  Maike Bryce  P1040570  WN_Simone
Tabitha van Kessel                       Maike Lenders                              Maarten van den Heuvel           Simone van Veldhoven - Panhuizen 

Foto Roxanne
Roxanne Luijben    

Travelhome - finance
Ook hier moeten de rekeningen op tijd voldaan worden, daar zorgt Suzanne voor. Haar jarenlange reiservaring zet ze ook in op beurzen en onze inspiratiedagen.

Monument Valley
Suzanne Koers

Travelhome - customer service
Klanttevredenheid staat bij Karlijn hoog in het vaandel en dat is dan ook haar focus binnen Travelhome. Hoe kunnen we u nog beter van dienst zijn en, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, hoe lossen we dit dan naar tevredenheid op. Maar Karlijn kan meer dan dat, u ziet haar vaak presenteren op de inspiratiedagen, helpt mee op beurzen en ze helpt een handje mee met het aannemen van telefoontjes voor ons reserveringsteam.

Dag 3 uitzicht Tafelberg karlijn
Karlijn Hoff

Travelhome - HRM
Goed zorgen voor de mensen binnen Travelhome zodat iedereen op zijn best blijft presteren, daar zorgt Helmi voor. Ook is ze hét aanspreekpunt voor onze reisagenten en organiseert ze op aanvraag onze groepsreizen.

MW_Helmi
Helmi Ruigrok

Travelhome - the Big Boss 
Er moet ook iemand de baas zijn en dat is Perry. Iemand met hart voor zijn bedrijf en vooral voor zijn mensen, altijd met een open deur. Naast alle taken die bij het leiden van een bedrijf horen zie je hem ook regelmatig op beurzen en op onze inspiratiedagen.


Perry van de Wiel

Travelhome - Relax Manager
Naast hard werken is ontspanning ook erg belangrijk. Snow is uitstekend in haar functie als relax-manager. Zij zorgt er namelijk voor dat zij zelf en haar collega's genoeg kunnen relaxen tussen het harde werken door.
Pasfoto
Snow - De Travelhond