Camper huren in Oost-Canada

Camper huren Oost-Canada

Maak een boottocht met de Maid of Mist of bekijk de watervallen vanuit het hart met de Journey behind the Falls. Maak de stroomversnellingen van de Niagara Falls van dichtbij mee met de White Water Walk over loopbruggen op ongekende hoogte. Ook een bezoek aan Clifton Hill, het entertainment district van het plaatsje Niagara Falls mag niet overgeslagen worden tijdens uw reis met de camper.

In de omgeving van Ontario zijn tal van nationale en provinciale parken te vinden, waaronder Algonquin Provincial Park. Hier kunt u overnachten op een mooie camping en overdag vissen op forel, elanden en beren spotten, maar ook activiteiten ondernemen zoals een kanotocht, fietstocht of wandeltocht. Vervolg uw reis met de huurcamper naar Bruce Peninsula National park waar u in de bosrijke omgeving verstelt staat van de uitgestrekte meren, kliffen en grotten die het park te bieden heeft.

Ga op ontdekkingstocht in de nationale parken van de Franstalige provincie Québec. Doorkruis Parc national de Miguasha met de camper, wat onderdeel uitmaakt van de UNESCO Werelderfgoed lijst en rijd daarna door naar Parc national des Grands-Jardins.

De schier-eilanden van oost-canada


Oost-Canada heeft een rijk aanbod aan eilanden. Start bij Nova Scotia voor een stop bij het vissersplaatsje Shag Harbour en vervolg uw camperreis naar Halifax waar u de havenbuurt Privateers’ Wharf bekijkt, Pier 21 en de Halifax citadel.

Ten noorden van Nova Scotia ligt Prince Edward Island. Parkeer de camper op een nabijgelegen parkeerplaats en verken Charlottetown te voet. Maak hierna een tour over het eiland en rijd langs zandstranden, stop bij een restaurant en proef verse kreeft, oesters en mosselen.

Toronto, ottawa en montreal


Laat de camper achter op de camping en  ga op ontdekking in de bruisende stad Toronto. Maak een stop bij de CN Tower voor een adembenemend uitzicht over de stad,  ga shoppen in Toronto Eaton Centre, het grootste overdekte winkelcentrum van Oost-Canada en bekijk het historische Fort York.

Rijd na Toronto met de camper door naar Ottawa voor een bezoek aan de  Parliament Hill, ByWard market en Rideau canal.

Montreal is de grootste stad van de provincie Québec.  Maak een stadstour, ga picknicken bij het bever meer ‘Lac des Castors’ en verken de oude binnenstad met een wandeling door  St. Paul Street en Plateau Mont-Royal.

camperreizen via travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Oost-Canada camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Oost-Canada en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Oost-Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen.

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Top 3 campervakanties in Oost-Canada

Ontdek Oost-Canada

17-daagse camperreis Toronto retour. Ontdek tijdens deze reis steden zoals Toronto en Ottawa en geniet ook van de natuur in Algonquin Provincial Park, Niagara Falls en Bruce Peninsula National park. Vertrek in augustus en september 2019!

* Exclusief: Transfer luchthaven-hotel en hotel-verhuurder, enkel bij Cruise Canada: transfer verhuurder-luchthaven & milieuheffing US$5,- excl. tax, evt. verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen

Campingpakket: Maritimes

22-daagse camperreis Halifax retour inclusief campingovernachtingen! De Maritimes lijken slechts een klein deel van Canada te beslaan maar er is zoveel te zien en doen. Vertrek juni t/m september. Prijzen op aanvraag.

Camperreis Nova Scotia

20-daagse camperreis Halifax retour door het prachtige Nova Scotia. Ontdek de vissersdorpjes, geniet van het adembenemende vergezicht aan de kust en breng een bezoek aan Prince Edward Island. Prijzen en vertrek op aanvraag.