Reisverslagen in Oost-Canada

Reisverslag 20-daagse camperreis Oost-Amerika en Oost-Canada

Frans en Toiny Tullemans maakten tijdens de Indian Summer periode een schitterende camperreis door Oost-Canada en Oost-Amerika. Natuurlijk bezochten zij de wereldberoemde Niagara Falls, maar ook Boston en de kust van Maine, Acadia National Park en de White Mountains.

Reisverslag 25-daagse camperreis Oost-Canada

In 2016 maakte Gonnie Michielsen en Henk Huinen een werkelijk onvergetelijke reis door Oost-Canada. Zij zijn hier zo enthousiast over en willen graag hen ervaringen en enthousiasme delen.

Reisverslag 18-daagse camperreis Oost-Canada & Oost-USA

Onze medewerkster Chantal Jeurissen-Daniëls reisde in mei 2016 samen met haar man af naar Oost - Canada en Oost - USA. Vanuit Montreal reisde zij met een camper van Cruise Canada langs de vele natuurwonderen die dit gebied rijk is. Plaatsen als Montreal, Quebec, Boston, Cape Cod en Acadia National Park stonden tijdens haar reis centraal. U leest de ervaringen in dit verslag!

Reisverslag 15-daagse camperreis Toronto retour

Sander en Miranda de Roo hebben in september 2013 een prachtige reis gemaakt door Oost-Canada. Ze vonden het een hele ervaring dat "kamperen" maar hebben enorm genoten! Ze bezochten onder andere Algonquin Provincial Park en de bekende Niagara Falls. U kunt hier de ervaringen die zij met u willen delen lezen in het reisverslag!

Reisverslag 13-daagse camperreis Toronto retour

In mei 2013 hebben onze medewerksters Nathalie en Moniek een 13-daagse rondreis per camper door Oost-Canada gemaakt. Verschillende plaatsen werden bezocht waaronder Toronto, de Niagara Falls, Manitoulin Island en Ottawa.

Reisverslag 12-daagse rondreis Toronto retour

In 2011 maakte onze ervaren medewerkster Karlijn Hoff een schitterende rondreis door Oost-Canada. Ze bracht onder andere een bezoek aan de Niagara Falls en het mooie Algonquin National Park. Laat u meeslepen met alle avonturen die zij tijdens deze reis meemaakte!