Routesuggesties in Oost-Canada

Routesuggestie De wonderen van het oosten

Deze 20-daagse routesuggestie brengt u van Montreal naar Quebec. Met stops in zowel Canada als de Verenigde Staten. O.a. Toronto, Niagara Falls, Washington D.C. en Boston liggen op de route! Deze route is niet alleen de perfecte combinatie tussen natuur en stad, maar ook de perfecte combi tussen Canada en Amerika.

Routesuggestie Op camperreis door Oost-Canada

16-daagse routesuggestie Toronto retour. U reist door het oosten van Canada. Ontdek onder anderen de steden Montreal, Ottawa en Toronto en breng een bezoek aan de Niagara Falls. Een ideale reis om binnen een korte tijd toch veel van Canada te zien, en alles met de vrijheid van het reizen per camper!

Routesuggestie Eastern Wonder Camper Tour

Deze route neemt u mee naar het spectaculaire natuurschoon van Oost-Canada en laat u tevens kennismaken met de bruiusende steden en de rijke cultuur. Maak tijdens deze reis heerlijke kanotochten in Algonquin Provincial Park, bezoek de indrukwekkende parlementsgebouwen in de hoofdstad Ottowa en bekijk de Niagara Falls van dichtbij tijdens de Maid of the Mist boottocht.

Routesuggestie Exploring the East

Deze 21 dagen brengen u langs de mooiste plekjes in het Noordoosten van Amerika en een stukje van Canada. U start en eindigt in New York en onderweg kom je langs de mooiste steden als Boston,Tornoto en New York. Ook prachtige natuurgebieden als de Niagara Falls en de White Mountains komen langs in deze route. Deze reis is dus uitermate geschikt om heel Noordoost Amerika en een stukje Canada te verkennen.