Roadtrippers

Het maken van een goede route voor je camperreis is ontzettend belangrijk én leuk. Op deze manier leer je al veel over het gebied en stellen jullie samen de optimale route samen.
Amerika en Canada zijn grote landen. De afstand van de oostkust naar de westkust van Amerika is bijvoorbeeld ongeveer 5.000 kilometer. De afstanden lijken soms klein, maar dat kan tegenvallen! Kies je voor de mooie ‘Scenic Byways’ dan ben je gemiddeld toch wel 1,5 uur langer onderweg dan wanneer je de highway kiest. Daarom is het maken van een goede route voorafgaand aan de reis erg handig. Wij helpen jou daar graag mee!

Wat is Roadtrippers nu eigenlijk?

Met de routeplanner van Roadtrippers kun je een route samenstellen die je tijdens je camperreis gaat rijden. Je bepaalt van dag tot dag waar je naartoe wilt gaan en ziet direct de afstand tussen de twee plaatsen. Ook kun je inzoomen op de plek waar je graag naar toe wilt, om hier bijvoorbeeld een museum, restaurant of shoppingscentrum toe te voegen. Zo kun je per dag zo een complete planning maken van de mooiste plekken om te bezoeken en interessante dingen om te zien. Daarnaast kun je ook campings toevoegen aan je persoonlijke routeplan. Uiteraard hebben wij als Travelhome ook onze eigen favoriete routes in Roadtrippers gezet die je eenvoudig kunt overnemen of aanpassen naar de ideale reis. Je kunt Roadtrippers zowel op je pc, laptop, tablet als op je telefoon gebruiken.

Neem alvast een kijkje op de pagina van Travelhome bij Roadtrippers.

Veel plezier met het plannen van je camperreis!
 

Voorwaarden

  • Gratis Roadtrippers Plus account 1 jaar geldig per boeking van een camperreis met vertrek 2021 en 2022
  • Geldig voor boekingen die gemaakt zijn tot 01 december 2021
  • Enkel geldig op boekingen inclusief onder andere vlucht, hotel en camper
  • Geldig voor gemaakte en nieuwe boekingen naar Amerika en Canada

Handleiding Roadtrippers!

Heb je een code ontvangen en wil je een Roadtrippers Plus-account aanmaken?
Bekijk hier de handleiding!