Gratis naar Thermen Bussloo bij boking van jouw campervakantie bij Travelhome!

Ken je dat gevoel? Heb je net je campervakantie geboekt en dan moet je nog zo lang wachten tot het zover is! Eigenlijk ben je nu al wel aan een beetje ontspanning toe... Wij snappen dat helemaal! Boek je bij Travelhome jouw campervakantie voor volgend jaar dan ontvang je gratis entree bij Thermen Bussloo, voor alle reizigers in jouw gezelschap. Zo kun je alvast even lekker tot rust komen. 

Thermen Bussloo is een van de mooiste en grootste wellnessresorts van Nederland, gelegen op de Veluwe aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn). Thermen Bussloo beschikt over vele faciliteiten, zoals sauna’s, rustruimtes, baden en restaurants. In 2012, 2013 en 2014 werd het wellnessresort uitgeroepen tot beste wellnessresort van Nederland. 

 

Voorwaarden:

  • Je ontvangt je bonnen ná het plaatsen van je reservering per post. Wij versturen de bonnen op een vast aantal keren in het jaar, niet ná elke boeking. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten op de bonnen.
  • Enkel geldig voor nieuwe boekingen, met vertrek in 2019
  • De entreebewijzen zijn persoonsgeboden en dus niet overdraagbaar
  • Het boeken en verzilveren van deze actie is uiterlijk mogeliop maandag t/m donderdag, binnen drie maanden na de datum van uitgifte, op basis van beschikbaarheid. Wij adviseren de bon z.s.m. te verzilveren na ontvangst.