De Travelhome coronagarantie

Het uitstellen van je camperreisplannen is niet nodig met de Travelhome coronagarantie!

Het is nu een lastige tijd om je reisplannen voor 2021 definitief te maken. Je wilt héél graag die reis maken, maar wilt ook zekerheid. Als de situatie door het coronavirus op je bestemming tegen die tijd niet veilig genoeg is om zorgeloos te kunnen reizen dan wil je niet op reis. Dat begrijpen we! Met coronagarantie hoef je niet te wachten met boeken.

Daarom boek je jouw reis voor 2021 bij Travelhome met coronagarantie. Zes weken voor vertrek mag je je reis kosteloos annuleren als deze wordt beïnvloed door het coronavirus. Deze garantie is dé oplossing voor onze reizigers die graag een camperreis willen maken óf omboeken.

 

 

VOORWAARDEN:

  • Een pakketreis of een samengestelde reis inclusief vlucht, hotel en camper met vertrek in 2021 die geboekt is voor 31 oktober 2020 valt onder de coronagarantie.
  • Bij een camperreis met een campingpakket (waarbij de campings tijdens je reis vooraf zijn geboekt) heb je ook recht op kosteloos annuleren of omboeken naar een later moment.
  • Bij een camperreis in combinatie met een cruise en/of een treinreis vervalt de coronagarantie. Ook voor enkel camperhuur vervalt de coronagarantie.
  • Is je bestemming zes weken voor vertrek code geel, oranje of rood én voel je jezelf niet comfortabel om te reizen vanwege COVID-19? Alleen dan kun je aanspraak maken op de coronagarantie.
  • Als je gebruikmaakt van de coronagarantie dan keren we de (aan)betaling volledig uit in geld. Ook als je de coronavoucher gebruikt hebt. De waarde van de coronavoucher wordt dan 100% in geld uitgekeerd. Er wordt niet opnieuw een coronavoucher uitgeschreven. 
  • Wanneer je bestemming zes weken voor vertrek reisadvies code groen is, is de coronagarantie uitgesloten. Er kan veilig gereisd worden.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het passeren van de 6 weken voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering.