Rob en Carla van de Pieterman

In 2006 ondervonden we voor het eerst de geneugten van een vakantie in een camper. De vrijheid, de mooie kampeerplekken, maar ook de relatief comfortabele manier van reizen en overnachten, vonden wij heel aantrekkelijk.
Sindsdien hebben we enige camperreizen bij Travelhome geboekt. En dat is ons prima bevallen. Travelhome biedt een uitgebreide keuze van bestemmingen voor individuele, maar ook georganiseerde (groeps)reizen.

Het begint al met de informatiedagen waarop medewerkers van Travelhome potentiële reizigers uitgebreid en deskundig informeert over de mogelijkheden van een camperreis. Een camper staat klaar om te bezichtigen. Ook klanten die al eerder boekten, vertellen op zo’n dag onpartijdig over hun ervaringen.
De medewerkers zijn klantgericht, enthousiast en vriendelijk. Ze leggen alles zorgvuldig uit, waarbij onder meer eerlijke informatie wordt verstrekt over de plus- en minpunten van de verschillende camperverhuurders.
Ook de website van Travelhome is zeer uitgebreid. Zo is het mogelijk a la minute online een prijsopgave aan te vragen voor een camperreis.
De offerte is compleet en duidelijk. Het aanpassen van de concept-offerte is geen enkel probleem.
En na boeking zijn de reisbescheiden compleet en duidelijk. De informatieboekjes deel A, B, en C die achtereenvolgens worden toegezonden, geven een schat aan informatie bij de voorbereiding van de vakantie, maar ook tijdens de reis zelf.

Kortom, de volgende camperreis boeken we ongetwijfeld weer bij Travelhome.

Rob en Carla van de Pieterman

Rob en Carla van de Pieterman