Sanoma Travelspecial

Speciale Travelhome-aanbieding voor de Travelspecial lezers. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan en ontvang bij boeking €50,- korting. Je ontvangt een reisvoorstel op maat voor een complete reis waarin al jouw specifieke wensen verwerkt zijn.

Alvast wat reisinspiratie opdoen? Lees dan een van de vele reisverslagen van onze ervaren medewekers of reizigers die jou al voor zijn gegaan.

Reisverslag 22-daagse camperreis west-canada

In juni 2018 vertrok onze collega Sophie samen met haar vriend Stephan naar Vancouver. Vanuit Vancouver hebben zij een rondreis gemaakt door West-Canada. Zij bezoeken onder andere de prachtige nationale parken Banff en Jasper ook Vancouver Island. Zij wil graag al haar ervaringen en tips met jou delen.

reisverslag 21-daagse camperreis meivakantie Los Angeles met kinderen

In de meivakantie van 2018 ging Travelhome teamlid Tabitha met haar gezin naar West-Amerika. Hier ontdekte ze hoe leuk het is om met twee kleine kinderen van 4 en 2 op camperreis te gaan. Een kortere route met veel mooie parken, veel spelen in het zand, veel zwemmen, een beetje wandelen en vooral heel erg genieten! Geniet mee met deze reis langs Joshua Tree, Route 66, Grand Canyon, Lake Powell, Coral Pink San Dunes, Valley of Fire, Las Vegas en LA.

Reisverslag 90-daagse camperreis Melbourne - Perth

Van april tot juli 2016 maakte Dolf en Carmen Hallensleben een rondreis van 90 dagen door Australië. Tijdens deze reis hebben zij erg veel van het land mogen zien, zij zijn dan ook helemaal rond gereisd van Melbourne tot Perth. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ze allemaal gezien hebben? Lees dan snel dit reisverslag!

Reisverslag 30-daagse camperreis Nieuw-Zeeland

Deze reis vond plaats in maart/april 2012. Een reisverslag van Nadeche, ze was samen met haar ouders 30 dagen op reis door het fantastische Nieuw-Zeeland. Ze ontdekte onder andere de Franz Josef Glacier, Wellington en Taupo. Lees snel het reisverslag van deze fantastische reis!