Edinburgh

Vandaag vertrek met het vliegtuig richting Edinburgh. De eerste dag verken je de prachtige stad Edinburgh. Bezoek bezienswaardigheden als Edinburgh Castle en Calton Hill. Maak een wandeling over de Royal Mile en ontdek het oude stadsdeel van Edinburgh.

Bezoek een van de vele shopping centra en geniet van een heerlijk dagje shoppen voordat je de volgende dag kan beginnen aan de camperreis.
 

Isle of Skye

Vandaag haal je de camper op en kan je camperreis echt beginnen. Je rijdt richting Stirling, bezoek Striling Castle en maak een wandeling door dit prachtige kasteel. En bezoek Wallace’s monument, dit bijzondere monument is een herinnering aan William Wallace toen hij zijn troepen naar de overwinning leidde tijdens de Slag bij Stirling Bridge.

Rijdt verder richting Callander voor een heerlijke lunch voordat je verder reist door het adembenemende Rannoch Moor en langs Loch Lubnaig komt. 

Voordat je bij Skye bridge aankomt krijg je ook de kans om Eilean Donan Castle te zien. 
Verblijf op een camping in de buurt van Kyleaking net over de Skye bridge.
 
Afstand: 327 km

Isle of Skye

Vandaag heb je de keuze om prachtige rotsachtige bergen Cuillin hills  en de adembenemende watervallen Fairy Pools te bezoeken, of om naar het noorden te gaan om rotsachtige heuvel The Old Man of Storr en de vuurtoren van Ness Point te bekijken.

Het zijn beide hele mooie bezienswaardigheden en allebei zeker een bezoekje waard.

Vergeet vandaag zeker niet om de lokale vis te proeven nu je Skye bezoekt.
 

Edinburgh via Loch Ness

Vandaag is je laatste volle dag met de camper en je rijdt vandaag richting het beroemde Loch Ness, hier kan je rond het middaguur heerlijk genieten van het uitzicht over het meer.

 

Vanuit Loch Ness reis je door Perth en over de Firth of Forth terug naar Edinburgh, hier verblijf je op een camping in de buurt van de stad om de volgende dag de camper weer in de ochtend in te leveren bij de camperverhuurder.

Afstand: 288 km

Weer naar huis

Dit is je laatste dag in Schotland en je levert vandaag in de ochtend de camper weer in bij de verhuurder. Wandel nog een keer door Edinburgh voordat je vertrekt richting het vliegveld om weer terug naar Nederland te vliegen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties