Ton en Truus te Nijenhuis

Als je door reisboeken van de grote landelijke reisorganisaties kijkt, zie je plotseling reizen staan waarvan je denkt, hé dat willen we ook wel een keer doen, nee sterker dat moeten wij een keer doen. Nu zijn we beiden nog gezond, we kunnen er voor sparen en als we wachten tot we 65 zijn en ja dan.........als we al 65 worden en of we het dan nog wel kunnen.

Laten we maar eens kijken of we volgend jaar een keer een paar weken met de camper door Canada kunnen trekken. Bij de landelijke reisbureaus kregen we wel een folder van het afgelopen jaar, maar de nieuwe prijzen komen pas eind december binnen. Ja, dat is ook wat en hoe nu verder? Zo is onze zoektocht begonnen op het internet en vonden we al snel een reisbureau met de naam Travelhome. Travelhome kon ons in augustus de prijzen voor het volgend jaar al doorgeven! Dat was een positieve verrassing, prijsvergelijking (wij zijn tenslotte Nederlanders) met de prijzen van voorgaand jaar van de grote reisbureaus gaf al snel een verrassend lagere prijs aan, terwijl de reis pas het volgend jaar zou zijn.

We kregen bij Travelhome alle informatie die we nodig hadden om een complete camperreis door Canada te kunnen maken. Op alle vragen, wisten wij toen veel over Canada, wist men een positief maar vooral duidelijk antwoord. En al snel was de conclusie gemaakt, we doen het NU.

Nu jaren later gaan we nog regelmatig via Travelhome naar Canada, een land wat wij in ons hart hebben gesloten. Het is zelfs zover gekomen dat wij al jaren regelmatig op de vestiging van Travelhome in Geldrop aanwezig zijn om nieuwe reislustigen die naar Canada willen van voorlichting te voorzien.

Interesse om ook een keer naar Canada te gaan, kijk dan eerst op onze website: www.truton.info om te zien wat wij hebben gezien en boek dan nu de reis van uw leven via Travelhome. Niet wachten tot het niet meer kan, maar doen!

              Ton en Truus