Videowedstrijd!

Heb jij jouw camperreis met Travelhome door Amerika of Canada op video vastgelegd? Stuur de video in en maak kans op een Fuji Instax Mini 9 Camera!

Tip: zorg dat de camper ook in beeld komt en dat de sfeer van jullie campervakantie goed naar voren komt, dat is waar onze jury extra op let.

Hoe werkt het, en wat zijn de voorwaarden?

1. Upload je mooiste USA/Canada campervakantiefilm via wetransfer.com, vul je e-mailadres, je achternaam en je boekingsnummer in bij het opmerkingenveld’, stuur het naar simone.van.veldhoven@travelhome.nl
2. Uit alle ingestuurde reacties kiest de jury van Travelhome uiterlijk 29 maart 2019 een winnaar. De uitslag is bindend en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
3. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar. Na bekendmaking heeft de winnaar 7 dagen de tijd om contact op te nemen met Travelhome voor het toesturen van de prijs
4. De ingezonden video dient jouw eigen materiaal te zijn en dus vrij van (portret)rechten, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Travelhome behoudt zich het recht voor om bij twijfel deelnemers te diskwalificeren zonder de hen hier over te informeren.
5. Onvolledige reacties en reacties die na de actieperiode binnenkomen, zijn uitgesloten van deelname
6. Wanneer je deelneemt aan deze actie, geef je Travelhome toestemming jouw persoonsgegevens en de ingezonden video te gebruiken voor marketing en promotionele doeleinden. Travelhome mag de verstrekte persoonsgegevens en de ingezonden video daarnaast in het kader van de bekendmaking van de winnaar vermelden via internet.
7. Door deelname aan de wedstrijd gaat de deelnemer akkoord met de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens voor de doeleinden van de wedstrijd. Door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens zullen door Travelhome overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens verwerkt worden.