Routesuggesties in West-Amerika

Routesuggestie Veelzijdig Zuidwest-Amerika

Deze 22 dagen brengt je langs de mooiste plekjes in het zuidwesten van Amerika. Begin- en eindpunt zijn Los Angeles en onderweg wandel je door de mooiste nationale parken zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon en Yosemite. In de avond kan de barbecue aan terwijl je kampeert op een heerlijk plekje midden in de natuur. Dat afgewisseld met het bruisende Las Vegas en een bezoekje aan de Golden Gate Bridge en Alcatraz in San Francisco maken dit dé ultieme trip door Zuidwest-Amerika.

Routesuggestie San Francisco - Las Vegas

16-daagse routesuggestie van San Francisco naar Las Vegas. Per camper verkent u de mooiste plekjes van Zuid West Amerika. U stopt tijdens deze adembenemende reis langs verschillende Nationale Parken, waaronder het beroemde Grand Canyon National Park. Geniet van verbluffende zonsondergangen, overweldigende vergezichten en het aangename klimaat van Californië en Nevada.

Routesuggestie Ultieme reis door Zuidwest Amerika

29-daagse routesuggestie - Los Angeles retour. Huur een camper en verken de Nationale Parken van West Amerika. Bezoek de Grand Canyon, Yosemite National Park, Lake Powell en San Francisco tijdens uw rondreis. Ook Arches, Canyonlands en Capitol Reef mogen niet ontbreken tijdens deze uitgbreide camperreis. Met uw camper reist u langs de vele hoogtepunten van het zuidwesten van Amerika!

Routesuggestie The Triangle

30-daagse routesuggestie New York - Miami. Een combinatiereis van the Big Apple, Highlights of the West en Sun en Fun in Florida. Met deze route combineert u snel de highlights van Oost en West!

Routesuggestie Chicago - Los Angeles via Route 66 en het zuiden

20-daagse routesuggestie van Chicago naar Los Angeles. Deze route is ideaal met een nieuwe wegbrengcamper. U rijdt direct via de Route 66 naar het zuiden, richting het warmere weer. Via Carlsbad Caverns en White Sands National Monument gaat u richting de parken van het westen; de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon en Zion. Vervolgens glitter & glamour in Las Vegas waarna u uw reis eindigt in sterrenstad Los Angeles.

Routesuggestie Chicago - Las Vegas/Denver via de Rockies en Yellowstone

20-daagse routesuggestie van Chicago naar Las Vegas of Denver. Deze camperreis leidt u via de noordelijke route naar West-Amerika. De indrukwekkende Rocky Mountains met als hoogtepunt het prachtige Yellowstone National Park. Spot hier wilde dieren waaronder beren en bizons en verblijf op mooie campings in de natuur. Verder via meer mooie natuur in Utah om ten slotte te eindigen in zonnig Las Vegas.