Routesuggesties in West-Canada

Routesuggestie 18-daagse camperreis van Vancouver naar Calgary

18-daagse routesuggestie van Vancouver naar Calgary. Wil je jouw camperreis graag starten in Vancouver en eindigen in 'Cowtown' Calgary? Dan adviseren wij je deze prachtige route van een enkele reis door het westen van Canada.

Routesuggestie 23-daagse camperreis Calgary en Rockies

23-daagse camperreis Calgary en Rockies. Wil je graag een camperreis maken en zoveel mogelijk zien van de Rocky Mountains? Met deze reis rijd je vanaf Calgary en bezoek je al het moois van de Rocky Mountains in zowel Canada als Amerika.

Routesuggestie 25-daagse camperreis Vancouver naar Calgary via Amerika

25-daagse camperreis Vancouver naar Calgary via Amerika. Oeroude regenwouden, schattige kustplaatsjes, denderende watervallen, spuitende geisers en hoge bergpieken. Alles komt voorbij in deze unieke route, waarbij je Amerika en Canada combineert.

Routesuggestie Adembenemend Alberta

14-daagse reis door West-Canada met als startpunt en eindpunt Edmonton. Geniet van de sfeervolle steden Drumheller, Calgary en Kananaskis Village om vervolgens door te rijden naar de prachtige Nationale Parken Banff en Jasper!

Routesuggestie Dwars door Canada Toronto - Vancouver

Deze 20-daagse routesuggestie brengt u van Toronto dwars door Canada naar Vancouver. Ideaal voor als u niet kunt kiezen tussen Oost-Canada en West-Canada. Met uw camper reist u door de prachtige natuur en bezoekt u de geweldige steden, bezienswaardigheden en nationale parken die Canada te bieden heeft.

Routesuggestie Edmonton en de Rockies

Begin en eindig deze 21-daagse reis door West-Canada in Edmonton. Ontdek deze bruisende stad, laat je overweldigen door de indrukwekkende nationale parken en treed in de voetstappen van de dinosauriers in de Badlands.