Camper huren in Yukon

Camper huren Yukon

Denk West-Canada en ga 30 jaar terug in de tijd. Lege wegen, geen bereik op je mobiel, rijk dierenleven, enorm vriendelijke bevolking en vooral een prachtige natuur. Welkom in de Yukon!

De wegen strekken zich voor je uit, de zon schijnt en voor je reiken de bergtoppen tot aan de hemel. Je stopt bij een intens blauw meer en geniet van een lunch bij je camper. Af en toe passeert er iemand, voornamelijk is er rust.

Onderbreek de rust in Dawson City. Ga terug in de tijd in het casino en bekijk een ouderwetse cancan show, drink daarna in de pub een Sourtoe cocktail met de locals. Wanneer je die nacht buitenkomt merk je het, de zon schijnt nog volop, de midzomernachtzon maakt de dagen eindeloos.

Ga raften, zoek wilde dieren, dip je tenen in het poolwater, maak overdag een kampvuur, ervaar de grote leegte, merk hoe het leven ook alweer was zonder telefoon en internet, praat met de locals, beklim bergen, bezoek een outhouse, vlieg over gletsjers en geniet van de stilte.

Kortom, ervaar de Yukon!


 

Alle campervakanties in Yukon

Yukon adventures

Ongerepte natuur, verlaten wegen, goudkoorts, rust, stilte en echt weer even tot jezelf komen, dat ervaar je in de Yukon. Ontdek Canada zoals het 30 jaar geleden was, ongerept zonder lange rijen toeristen en drink een biertje met de locals. Zie de midzomernachtzon en reis door dit prachtige ruige gebied. Prijzen op aanvraag.

Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.3

(Gebaseerd op 676 beoordelingen)