Routesuggesties in Yukon

Routesuggestie Avontuurlijk Yukon

Middenin de wildernis geniet u van de frisse buitenlucht. De felle zon staat bovenaan de hemel en schijnt op het prachtige landschap van Yukon Canada. U bent bijna aan de top van de berg die u aan het beklimmen bent, het is een prachtige route met een flinke klim maar het adembenemende uitzicht maakt alles goed! Onderweg heeft u al een aantal wilde dieren gespot, een bijzondere ervaring!

Routesuggestie All Alaska & Yukon Adventure

24- daagse camperreis door Alaska en Canada. In deze natuurschone reis gaat u ontzettend veel zien van het ruige en spectaculaire landschap van zowel Alaska als Canada. U start uw reis in Whitehorse, Canada en reist vervolgens via Skagway door naar Alaska. De gehele reis beleeft u met de vrijheid van het reizen per camper.

Routesuggestie 23-daagse camperreis van gletsjers tot Beaufortzee

Een unieke reis door een ongerept gebied. Je reist langs immense bergtoppen en wandelt door kleurrijke straten in Alaska. Je wandelt langs gletsjers, rijdt over de top van de wereld en kampeert in de bossen. Lekker barbecueën en heerlijk uit eten, het kan hier allemaal. Een hoogtepunt van de reis is wanneer je aankomt in Tuktoyaktuk en je het poolwater aan kunt raken, een unieke ervaring.

Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.4

(Gebaseerd op 636 beoordelingen)