Bezienswaardigheid Addo National Park

Het Addo National Park is gelegen in de Eastern Cape en is bekend onder zowel de bevolking als toeristen als een van de mooiste locaties in de regio. De Zondags Rivier komt het land binnenvloeien vanaf de Indische Oceaan, de rivier staat bekend om de overvloedige vis en bijzondere vogelsoorten die zij trekt. Werkelijk een plaatje om te zien.

Het Addo National Park tijdens uw camperreis Zuid-Afrika

Het Addo National Park staat ook wel bekend als Addo Elephant Park en zoals de naam al doet vermoeden is het park dan ook de plaats om olifanten te spotten. Het park is ruim 450 olifanten rijk binnen een gebied van 120.000 hectare. Grote kans dat u een olifant zult ontdekken in haar eigen natuurlijke leefomgeving. Dit is zonder meer een geweldige ervaring, hou uw camera dan ook ten alle tijden in de aanslag, u weet nooit wat uw pad kruist!

Daarnaast zullen de kilometers van grasgroene citrusbomen eveneens een lust voor het oog zijn, met vruchten door de gehele winter en bloesem in de lente, die een heerlijke geur door de omgeving verspreid.

Kamperen met uw huur camper nabij Addo National Park

U wilt gaan kamperen in of nabij Addo National Park? Zorg dan dat u zich goed georienteerd heeft op de mogelijkheden. Wilt u een camping met vollop faciliteiten en voorzieningen, of kiest u voor een eenvoudige camping met zeer weinig faciliteiten, weinig voorzieningen maar met enorm veel rust. Ook zal de prijs van deze campings een stuk lager liggen. Zo kost een particulieren camping al gauw 40 euro (omgerekend), en ben je voor een eenvoudige nationale park camping ongeveer 15 to 25 euro kwijt. Het is niet mogelijk om gededurende uw hele reis gebruik te maken van Nationale park campings. U moet namelijk af en toe ook de mogelijkheid hebben om de accu van uw camper op te laden, uw water te lozen, en nieuw water toe te voegen.

Meer bezienswaardigheden in Zuid-Afrika