Bezienswaardigheid Blyde River Canyon 'Motlatse'

De Blyde River Canyon, sinds kort Motlatse genaamd, is de op twee na diepste canyon ter wereld (op de Grand Canyon in de VS en de Fish Eagle Canton in Namibie na) en strekt uit over een lengte van 20 kilometer. Blyde River Canyon is een van de grootste trekpleisters van Zuid-Afrika en kan geschaard worden onder een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden, deze bezienswaardigheid mag u dan ook niet missen!

Blyde River Canyon tijdens uw rondreis Zuid-Afrika

Blyde River Canyon loopt door de Drakensberg bergketen, een van de zeven grote bergketens in Zuid-Afrika. De horizon wordt gesierd door bergen en dalen zo ver u kijken kunt, terwijl u aan de rand staat van de 600 tot 800 meter diepe canyon welke uitstijgd boven de rivierbedding. Met name de zonsondergang zal u rillingen bezorgen door de schoonheid van de omgeving.

Camperen met uw huur camper nabij Blyde River Canyon

Brengt u tijdens uw camperreis Zuid-Afrika een bezoek Blyde River Canyon, en wilt u hier in de buurt camperen? Dan heeft u de keuze uit verschillende campings. Een vdaarvan is het Forever resort. Een luxe resort, die behalve over ruime luxe campingsplaatsen met full hook aansluiting, ook beschikt over huur caravans, bungalows en hotel kamers. Ook kunnen backpackers hier terecht in het speciaal van hen gemaakte Youth Hostel.

U kunt er ook voor kiezen dezelfde dag nog verder te reizen naar een gewone particulieren camping of door te reizen naar een nationale park camping. Het voordeel van een nationale park camping is dat u kunt genieten van een heerlijke rust en kosten voor uw plek zullen hier een stuk lager liggen. Zo kunt u voor al voor een euro of 20 kamperen!

Wat kunt u nog meer bezoeken tijdens uw camperreis Zuid-Afrika

Een rondreis met huur camper door Zuid-Afrika is een absolute aanrader. Zo kunt u hier een bezoek brengen aan een van de vele nationale parken, zoals het Kruger National Park en de Tafelberg. Ook mag een bezoek tijdens uw camperreis aan Kaapstad en Johannesburg niet ontbreken.

Meer bezienswaardigheden in Zuid-Afrika