Bezienswaardigheid Camper huren Johannesburg

U huurt uw camper in Johannesburg en rijdt binnen enkele uren op de prachtige Panorama Route en weer een dag later kunt u al in het indrukwekkende Kruger National park kamperen.

Informatie Johannesburg Camperreis

Met uw huurcamper door Johannesburg? Klik hier voor ons aanbod.

Johannesburg is het economisch en cultureel centrum van Zuid-Afrika. Johannesburg is het best te omschrijven als een dynamische metropool, alles en iedereen is altijd in beweging. Wanneer u deze stad bezoekt tijdens uw camperreis heeft het u genoeg te bieden. Van fantastische eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden, tot interessante bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en entertaiment, tot uitstekende accommodaties zowel binnen als buiten de stad. De stad varieert van dure wijken met chique restaurants en winkels zoals Melville en Sandton tot armoedige wijken waar de misdaadcijfers hoog oplopen. Er is in deze stad tijdens uw camperreis veel te zien van de geschiedenis van Zuid-Afrika.

Toen de stad in 1886 gevonden werd is het binnen drie jaar gegroeid tot de grootste stad van het land. Dit kwam doordat er goud gevonden was en iedereen naar deze stad trok om goud te vinden.


Bezienswaardigheden Johannesburg camperreis

Camper huren in Johannesburg? Neem een kijkje op de Moreson Ranch waar u kunt genieten van de 'huisdieren' zoals onder andere de leeuwen, welpen, krokodillen en de mooie natuur. Enkele andere bezienswaardigheden die absoluut een bezoekje waard zijn tijdens uw camperreis in Johannesburg zijn:

- Soweto, huur hier een fiets en bezichtig Soweto in één dag.  
- Apartheid Museum, een must-see wanneer u geïnteresseerd bent in het verleden van de stad.
- Joburg Zoo, een leuk dag uitje in een mooie ruime dierentuin.
- Wondercave, een prachtige grot, leuk voor jong en oud.

U kunt natuurlijk ook verschillende safari's/natuurtochten boeken, een van de townships bezoeken, scubaduiken/snorkelen of naar het Constitution Hill, Gold Min. Hiernaast heeft deze stad een rijkdom aan musea over kunst, historie en nog veel meer. Kortom, er is genoeg te zien en beleven voor jong en oud tijdens uw camperreis in Johannesburg!

Heeft u interesse gekregen in een camperreis door Zuid-Afrika? Maak hier uw offerte aan.

Meer bezienswaardigheden in Zuid-Afrika