Campings - Oost-Australië

Ontdek je met

Moniek

Tabitha

Roxanne

<
2 / 2
Even tot rust komen na een lange reis dag? Dat kan bij Kurana Rainforest Accommodation Park. De camping wordt omgeven door een van de oudste regenwouden ter wereld. Kurana Rainforest Accommodation Park is de ideale uitvalsbasis om de prachtige regio te verkennen. De camping ligt dicht bij de Great Barrier Reef , Cairns en Port Douglas .
Lees verder…
Midden in het centrum van Magical Mission Beach, Queensland ligt camping Mission Beach Hide Away. De camping grenst aan Werelderfgoed regenwoud en op ca. 100 meter van het strand. In de omgeving heb je verschillende restaurants, supermarkten en speciaalzaken. 
Lees verder…
OVERNACHTEN AAN HET STRAND  Newell Beach Caravan Park en Holiday Units ligt op slechts een uur rijden ten noorden van Cairns in het hart van Douglas Shire en de Daintree. De camping ligt op loopafstand van het strand van Newell. Vanuit Newell Beach kijk je uit over de Coral Sea en het toeristische vakantiedorp Port Douglas en Island Point. Aan de andere kant zie je de vuurtoren van Low Isles. De camping heeft meer dan 30 plaatsen waarvan de meeste op asfalt. Verder is er een zout water zwembad, een receptie, een gezamenlijke BBQ plaats met tv, moderne wc’s en douches en wasmachines. Voor meer informatie en reserveringen zie: https://www.newellbeachcaravanpark.com.au/
Lees verder…
  HEERLIJKE CAMPING NABIJ PORT DOUGLA Op maar liefst 1 minuut lopen van camping Tropic Breeze Caravan Park heb je het prachtige Four Mile Beach en Port Douglas. Dit maakt camping Tropic Breeze Caravan Park een ideale camping tijdens je camperreis door Port Douglas . Na een lange dag reizen, kan je een verkoelende duik nemen in het zwembad op de camping.
Lees verder…
Tidal River Campground ligt op een steen worp afstand van Wilsons Promontory National Park. De camping ligt aan de rivier de Tidal. Tidal River Campground is een ideale uitvalsbasis om te genieten van mooie wandelingen, surfen of even helemaal tot rust komen op het zandstrand.
Lees verder…
<
2 / 2