Nieuw-Zeeland

Ontdek je met

Merel

Maike

Travelhome Campervakanties Yvonne in Camper

Yvonne

Tabitha

Credit: Rob Suisted

EEN CAMPERREIS DOOR NIEUW-ZEELAND

Ben je op zoek naar een land waarin je binnen een paar weken reizen de wereld in het klein kan bekijken? Dan is Nieuw-Zeeland het land voor jou. Tijdens jouw camperreis geniet je in eigen tempo van alle natuurschoon die het land te bieden heeft.

Huur een camper en rijd door het prachtige Nieuw-Zeeland. Ontdek de eilanden van Nieuw-Zeeland in jouw tempo. Je wil namelijk niets missen van dit verrassende land. Nieuw-Zeeland bestaat uit meerdere eilanden, twee grote en een aantal kleinere eilanden. Huur een camper in Nieuw-Zeeland en bezoek het Noordereiland met de grote steden Auckland en Wellington of laat je meevoeren in de relaxte sferen van het Zuidereiland met de nationale parken en de stad Christchurch. Beleef de oude tradities van de Maori’s of geniet van de unieke flora en fauna van dit meest geïsoleerd gelegen land ter wereld. Wil je een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk dan bij ons de verschillende camperreizen.

MET DE CAMPER DOOR NIEUW-ZEELAND

Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands. Reis met je camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar je de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wacht je een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder zie je 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en je kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

CAMPERREIZEN IN VEELZIJDIG NIEUW-ZEELAND

Bij Travelhome boek je de mooiste camperreizen door Nieuw-Zeeland. Deze reizen zijn inclusief vervoer, (luxe) camper, overtocht van eiland naar eiland en eventuele overnachtingen. Je bent dus geheel ontzorgd tijdens de onvergetelijke reis. Het enige wat je mee hoeft te nemen voor een van de camperreizen is reislust en een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Wil je verzekerd zijn van een unieke ervaring waar je nog jaren over zal vertellen? Huur dan een camper in Nieuw-Zeeland en trek er op uit. Beleef, ervaar en geniet!

Reisexpert Merel vertelt:

"De variatie in Nieuw-Zeeland is enorm, het ene moment rijd je door een gebied met borrelende modderpoelen en sissende geisers, het volgende moment sta je op de top van de wereld bij de Tongariro Crossing. Je wandelt langs stranden en door bergen, kunt walvissen spotten en over de gletsjers vliegen. Een reis door Nieuw-Zeeland is een aaneenschaking van hoogtepunten, een onvergetelijk avontuur. Vraag ons ook eens naar de mogelijkheden voor een leuke stop om de lange vlucht te onderbreken, wij hebben genoeg goede ideeën."

IK WIL EEN CAMPERREIS MAKEN IN:

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.

ja, stuur mij een gratis offerte!