Camperreis van Christchurch naar Auckland

Ontdek de natuurpracht van Nieuw-Zeeland

Credit: Miles Holden
€ 3.719 p.p. i
Exclusief: Transfer van hotel naar verhuurder en verhuurder naar luchthaven, One-way fee NZ$150.-, eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen en Road User Charge Recovery Fee.

VAN CHRISTCHURCH NAAR AUCKLAND

 

Reis door de wondere wereld van Nieuw-Zeeland in deze 28-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland.

 

Tijdens deze trip van een volle maand, ontdek jij al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Je landt op het Zuidereiland, waar je na een overnachting in Christchurch met je camper op pad gaat naar universiteitsstad Dunedin. Na stops in avontuurlijk Queenstown en het schitterende Fiordland National Park, bezoek jij de beroemde Franz Josef gletsjer in Abel Tasman National park waarna je de ferry naar het Noordereiland neemt. In Tongariro National Park hike je wat bekend staat als één van de mooiste dagwandelingen ter wereld. In Rotorua maak je kennis met de bijzondere Maori-cultuur. Na highlights als Cathedral Cove en de bijzondere Bay of Islands, eindigt jouw reis na 27 dagen in de grootste stad van Nieuw-Zeeland: Auckland. Op de 28e dag van jouw reis land je na een vlucht met Emirates vanuit Auckland weer in Amsterdam.

 

Dit wordt zeker een reis om nooit te vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen