Onze medewerkers

Wie zijn wij?
Een team vol enthousiaste camperliefhebbers, specialisten in camperhuur én de reisgebieden. Een team met professionele medewerkers waar we trots op zijn. Wij laten je graag zien waarom wij al sinds 1986 dé camperspecialist zijn.

Travelhome - team reserveringen

 Dit is het team dat je spreekt aan de telefoon, je offerte samenstelt en waar je een afspraak op kantoor mee kunt maken. Kortom, de samenstellers van je droomreis.

Travelhome - team ANWB Reizen en reserveringen

Deze topper weet alles van de ANWB Reizen die enkele malen per jaar uitkomen en werkt daarnaast mee in ons reserveringsteam.

Travelhome - team IATA

Je tickets op tijd uitgegeven en je reispapieren compleet en tijdig in de bus? Moniek zorgt ervoor. Moniek is een echte allrounder en springt ook in wanneer nodig om ons reserveringsteam te ondersteunen.

Travelhome - team product & marketing

Een goede website, inspirerende nieuwsbrieven, organisatie van beurzen en inspiratiedagen, social media, een prachtige brochure en het samenstellen van de mooiste reizen, deze alleskunners doen het allemaal. Ook kom je ze tegen op verschillende beurzen door het hele land.

Travelhome - finance

Ook hier moeten de rekeningen op tijd voldaan worden, daar zorgt Suzanne voor. Haar jarenlange reiservaring zet ze ook in op beurzen en onze inspiratiedagen.

Travelhome - customer service

Klanttevredenheid staat bij Karlijn hoog in het vaandel en dat is dan ook haar focus binnen Travelhome. Hoe kunnen we je nog beter van dienst zijn en, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, hoe lossen we dit dan naar tevredenheid op. Ze is pas tevreden als jij het bent. In het boekingsseizoen springt Karlijn bij om telefoontjes en mails te beantwoorden voor ons reserveringsteam. Ook zie je haar vaak op inspiratiedagen of beurzen waar ze haar camperreiservaringen graag met je deelt.

Travelhome - HRM

Goed zorgen voor de mensen binnen Travelhome zodat iedereen op zijn best blijft presteren, daar zorgt Helmi voor. Ook is ze hét aanspreekpunt voor onze reisagenten en organiseert ze op aanvraag onze groepsreizen.

 

Travelhome - the Big Boss

Er moet ook iemand de baas zijn en dat is Perry. Iemand met hart voor zijn bedrijf en vooral voor zijn mensen, altijd met een open deur. Naast alle taken die bij het leiden van een bedrijf horen zie je hem ook regelmatig op beurzen en op onze inspiratiedagen.

Snow - de Travelhond

Naast hard werken is ontspanning ook erg belangrijk. Snow is uitstekend in haar functie als relax-manager. Zij zorgt er namelijk voor dat zij zelf en haar collega's genoeg kunnen relaxen tussen het harde werken door.